20 mai

Fridagen i dag blir brukt til å planlegga denna veko på jobb og vasking av kler. Ska på bodypump time kl 16 i Sandiviken. Looong over due! De to siste vekene har eg ikkje vært så flinkt til å trena, jobb og andre ting har komt i veien. Og eg har hatt ganske dårlig samvitighet spesielt siden eg har vært så flink når eg starta på sats i februar. Når eg vegde meg i dag hadde eg gått opp 100 gram, ikkje så gale med tanke på kor lite eg har trent og kor masse eg spiste på 17 mai.

MEN eg har bestemt meg at denna veko ska eg vær ekstra flink, så eg har booka meg på treningstime kvar einaste dag denna veko utenom søndag. Da blir for da mesta bodypump, og step pulse på tirsdag og dansetime på fredag. Step pulse har eg vært på ein gang før og den e virkelig tung! Sist gang klarte eg ikkje å henga med heile timen, måtte ta pausa heila tio! Men eg har bestemt meg for å prøva igjen i håp om at kondisen blir bedre og eg til slutt klare å henga med heile timen. 

 
Eg har og begynt på ny snopeavtale med meg sjøl, og denna gangen ska den vara i ein måned. 22 juni e datoen eg har bestemt meg for. Tone og Ingrid ville og hiva seg på snopeavtalen, og da e alltid greit å vær fleire med så man kan motivera kvarandre. Avtalen gjelde hovedsakelig typiske "snopeting" som sjokolade, is,kjeks, kaker, smågodt, chips osv... MEN popcorn, nøtter og tørka frukt er lov.

BLESS.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits