Awsome

Tropical

IBIZIOUS ENERGY DRINK

Flowers


 


 

Eskimoer/Inuiter

"Eskimo er et tidligere navn på arktiske urbefolkninger, som fremdeles har en viss bruk som samlebetegnelse for flere av disse gruppene.

Urbefolkningen på Grønland omtales i vår tid som inuit, som tilsvarer ordet «menneskene» (entall: inuk) på grønlandsk.

Navnet Eskimo var opprinnelig et kallenavn, muligens avledet av algonkin-ordet eskipot, som betyr «den som spiser rått kjøtt». Ettersom dette ble oppfattet som nedverdigende, ble det på The Inuit Circumpolar conference i Alaska 1977 vedtatt at navnet skulle erstattes med Inuit.[1]

Når ordet eskimo fremdeles er i bruk, er det fordi noen av de arktiske urbefolkningsgruppene ikke regner seg selv som inuit, men foretrekker ordet eskimo. Eskimo i nåtidig betydning er dermed en samlebetegnelse som omfatter"

 
  

Glitterdruer

Her e ein super enkel oppskrift på litt sunnere snacks.

- grønne druer
- gelepulver

Vask druene og pass på at de er gode og våte (då sitte gelepulveret bedre)
Dypp druene i gelepulveret sånn at de blir godt dekka med pulveret (eg brukte kiwi og blåbær).
Sett i kjøleskapet i ca ein time.
Kos deg!:-)

Etsy favoritter:

Sunne snack tips!

 

 

                                                                                                                    


 

 

Tørka mango og annanas fra www.tropicalwholefoods.com. Eg har aldri vore spesielt glad i tørka frukt, eg likte ikkje smaken og konsistensen. Desverre så inneholde tørka frukt du får tak i på vanlige butikka VELDIG masse sukker. Da gjere ikkje tropical wholefoods sine tørka frukter og eg synst de smake møkje bedre uten sukker. Eg har berre prøvd den tørka mangoen og annansen deiras, så eg kan ikkje utala meg om de andre produktene deiras. Men mangoen var vertfall veldig frisk! Kem sku trudd at noko som e tørka kan vær frisk? Samma med annanasen, som de beskrive på sido deiras smake "sweet and zingy". Eg kjøpte de på kinsarvik her i Bergen, og eg tippe du får kjøpt de på andre butikkar som fokusere på økologiske og alternative matvarer. 

 

 

Eg har ikkje tid til å blogga lengre fordi Tumblr har tatt over livet mitt:

tumblr

tumblr tumblr tumblr tumblr tumblr tumblr tumblr tumblr tumblr tumblr tumblr tumblr tumblr tumblr tumblr tumblr tumblr tumblr

Barndom

Captain N: The Game Master

 

 

Mighty Max

Creepy Crawlers

Pirates of Dark Water

 

Captain Planet

Bobby's World

Gravedale High

JuJubee

Ingen hemmelighet at eg elske drag queens. Og ein av mine favoritt drag queens e JuJubee fra andre sesong av Ru Pauls Drag Race. Eg elske da sværa håret hennas og den fierce attituden! 

  

Waacking

Waacking e ein sykt kul og feminin dansestil som eg kunne virkelig tenkt meg å lært. Dansestudioet mitt hadde ein waacking workshop 14 mai, men då var eg desverre i Oslo og kunne ikkje vær med :( Waacking har røttene sine fra homseklubber i USA kor mennene kledde seg i dameklær og hadde show kor de danste til sanger sunget av kvinner. Får eg kjangsen igjen til å læra waacking ska eg ta den med ein gang :) 

 

 

Amanda Lepore og Pete Burns

Eg synst da e så sykt fasinert av persona som bruker plastisk kirurgi så masse at de ende opp med å sjå ut som noko heilt anna enn da de blei født som.

 

Amanda LeporePete BurnsThis is awsome

Cast of Spongebob dub classics

 

 

lesar denne bloggen no!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits