Livet

Rihanna vors

I siste liten bestemte eg meg for at eg ville på Rihanna konserten. Snille Birte gav meg eit tilbud eg ikkje kunne avslå. Så då bar da på vors med jentene rett etter jobb på fredagen. Me hadde ein super kveld med dans og deiging!

Eide

Tar meg ein pust i bakken etter gårsdagen hos Mamma på Eide.

Rååååsa

Loreal soft rose.

Eide

Denna helgo e eg på besøk hos Mamma som har kjøpt seg hus på Eide som ligge på Fitjar.

Eg og Mamma tok oss ein tur til Fitjar sentrum for litt shopping. Eg fant ei fin skinnveska til 70%.

Mangle ikkje noko på Fitjar!1.07.2013

I da sita har da blitt veldig masse jobb og lite tid til andre ting enn trening og kjæreste/venner. MEN siden sist har eg gått ned vertfall ein kilo! :) Eg går ikkje så raskt ned i vekt, men så lenge vekto vise at eg går ned og ikkje opp e eg veldig fornøjd. No e da og litt øve ein måned til eg reise til Usa! I CANT BELIVE IT! 

 photo tumblr_inline_mkcmcdoHjQ1qz4rgp.gif

 

Planen e og å flytta til Oslo i august/september så eg må pakka ned heila rommet mitt før eg reise til Usa. Har ikkje fått plass å bu eller jobb enda, men tar da litt som da komme. Uansett så blir da fint med litt forandringar til høsten. BLIR FINT JA. 

 

Fekk btw to pakka i posten sist veka.

Den eine var fra Asos:

Elske printet på denna kjolen, kan kjøpast her 

Belta kan kjøpast her

I den andre pakken fekk eg to hårbøyla med blomster på. De kjøpte eg på etsy fra IAPD
 


 

Piratbursdag

 

16 juni

Denna veko reiste eg og Stian til Stord for å vær med i 50årsdag. Eg synda litt og måtte smaka på kakene, men da blei berre noken små stykker og da e ikkje kvar dag man e i 50årsdag.

08.06.2013

Halsbetennelsen e long gone! HELDIGVIS. Men alikevell har eg ikkje fått gjennomført den harde "bodypump veko" eg hadde planlagt. Med mange sjukemeldinger på jobb pluss sommeravslutning i går har eg hatt så masse å gjer at eg måtte avlysa trening tre daga på rad. Men eg rakk ein dansetime i går og ein bodypump time i dag! Ganske fornøjd med da.


Disco pants: Nelly.no, Topp: H&M, Øyredobber: Gina Tricot

 

Når eg vegde meg i går hadde eg gått ned 500 gram og eg kan ikkje vær noko anna enn strålande fornøjd. De fine førskolebarna på avdelingen fekk hver sin diplom med ein personlig tekst og eit utsnitt av Dr Seuss si bok "Oh the places you`ll go" som handler rett og slett om livet.

Her e ein fantastisk fin video til "Oh the places you`ll go": 

 


 

Eg har ikkje brutt snopeavtalen eg har med Tone og Ingrid, og eg trur da e ein stor faktor for at da går så bra med vektnedgangen. Eg kjenne at eg har ikkje i nærheten så masse snopecravings som eg hadde før og eg tar meg heller litt cottage cheese og vanilje kesam når eg vil ha noko kos. 

 

 

BLESS.

25 mai

Fremdeles sick as a horse. Pencillinen har ikkje kicka inn så fort som eg trudde. Paracet e min bestevenn no. Eg var så heldig å få besøk av Mamma og Reinert i går så eg fekk masse pleie og Biola <3 On the bright side så viste vekto at eg har gått ned 900 gram! Juppedidah! Kan ha vært fordi eg nesten ikkje spiste i går.....men eg håpe og da e fordi eg spise mindre enn før og de to treningstimane eg rakk denna veko payed off!


BLESS.

Fail.com

Denna veko skulle eg jo trena deluxe! Men så fekk eg halsbetennelse med streptokokker, igjen! Så no ligge eg her i sengo og klare så vidt å spisa eller drikka og ute e da awesomt vær! Blædiblæ! Blei i da minsta to treningsdaga...så får me sjå ka vekto seie i måro.

BLESS

19 mai

Her i Bergen har me vært så heldige med heile TO daga med sol. whop whop! 

BLESS.

18 mai

Dagen etter 17 mai blei da litt shopping på meg sammen med Tone og Ingrid. Eg endte opp med å kjøpa ein haug med øyredobba og neonrosa ballerinasko. 

 

Shopping outfit: Bukse: Dr denim fra Urban, Sko: Nike air max 90, Tskjorte: Flattopp fra Urban, Vest: Carlings.

På kvelden var da tid for Mgp finalen. På Ad fontes arrangerte de finalen på storskjerm og da var fullt hus og veldig god stemning :D

 
 

Skuffelsen var stor når verken Norge eller Tyskland (Cascada!) vant. Oh well...me havna i da minsta ikkje på sisteplass! 

BLESS.

17 mai

Denna veko har eg passa både hunden og leiligheten til Marte, så i år blei 17 mai frokosten holdt i jernbanebakken. Tone og Ingrid møtte opp dagen før for å hjelpa til med å laga kaker og diverse anna digg mat. Da blei ein matorgie uten like på Norges nasjonaldag. 

Key lime pien var devine btw! Oppskrifto ligge HER

Lille rusket eg passa. 

Ingrid og Tone, to fine budeier! 

Meg, Tone og Christine i Sunnhordalandsbunad, Bergensbunad og Telemarksbunad.Joakim,Stian og Mathias i finstasen. 

 

Sveisen for dagen var innspirert av Margaret Berger. Eg kalle da berre for Margaret Berger-fletto. 

Ingen 17 mai uten klæint kjærestebilde. 

Me endte dagen med kakeparty og Soul train. 

 

BLESS. 

Lørdag 11 mai

Starta dagen med daffing og fleire episodar av Happy Endings. (Som eg fant ut NO var blitt canclla, wtf??) Da e uansett den beste sitcomen at the moment, sjå sjå sjå! 

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Så var da tid for Bodypump og etter da brukte eg resten av dagen på å sminka meg (Neida!....joda....faktisk)

Ny neon-veska fra hm på salg,VELDIGFONØJDMEDDA.

And then we danced the night away.

 

Image and video hosting by TinyPic

Har noken ting til salg på bloppisen min

Søndagsformiddag

Lørdag og søndag:

På lørdag spiste eg og Stian frokost hos fantastiske Benedikte. Etterpå gjekk me på bondens marked som låg på bryggen. Eg elske sånne marked kor man får tak i spennande lokalmat. Me kjøpte ingenting men da e lika så gøy å berre kikka :) 

 


På søndag gjekk me tur opp fløyen. Været var perfekt men føret var horibelt, eg hadde joggesko og veien var dekt i is nesten heilt opp til toppen. 

 

 

 
 

 

Lately:

Coca cola zero cherry og disko.
 

Lately:

ENDELIG har eg fått nytt speilreflekskamera! Etter at mitt blei stjelt for øve eit år siden har eg rett og slett ikkje hatt råd til å kjøpa eit nytt. Men no som eg har fått meg fast jobb pluss eg fekk masse penga til jul hadde eg endelig råd til eit canon 600d. 

Ellers så hadde eg bursdag 4 januar og blei heile 27 år :) Dagen blei feira med fine venner,flotte presanga, Malibu og cupcakes.   

  

 

At last!

Etter å ha jobba som barnehageassistent gjennom et vikarbyrå har eg endelig endt opp med ein fast jobb som førskulelærar! Oh the joy! :D  

So...has it come to this?

Da e inge hemmlighet at eg e glad i å kjøpa fine ting. Fine ting som eg ofta aldri får brukt som berre ligge i skapet mitt og vente på å bli brukt. Så no bestemte eg meg for at eg ville selga noken av disse fine tingene ettersom eg slite litt økonomisk for tida pga nyoppstarta jobb osv osv. 

Kikk inn HER og sjå om da e noko du like :)   

Hallo københavn!

Lately

Litt bilder fra mobilen den siste tida.

Førskulelærar

Etter masse om og men fekk eg endelig tatt den siste eksamen i utdanninga mi og endelig har eg blitt førskulelærar! Kjæresten blei ferdig med masteren sin samme dag og me feira med resturan, besøk på dyrebeskyttelsen og utepils. Life!

Barnepass

Fra onsdag til Torsdag fekk eg vær barnepike for disse to små kosetrollene.

Lately

Streiken pågår enda, men eg e tilbake i Bergen for å feira at kjæresten min e ferdig med masteren sin. Originalt skulle eg vært ferdig utdanna førskulelærar i måro, men pga streiken blei da avlyst. Så no vente eg i spenning på ka som skjer. Krysse fingrane for at lærerane våre har ein bra plan.

Midlertidig sommerferie

Ettersom streiken gjere at eg ikkje kan ta eksamen bestemte eg at eg ville ha ein liten ferie på Stord :-)

Sommer. Endelig!

Endelig fekk me litt sommer på vestlandet og. Eg har og endelig fått android! Og her e litt fra livet mitt den siste måneden:

Hurra for den finaste Mamman eg har!
Masse glad i deg Mamma! 

Lately:


 

 

 

 

 

Savne å ha langt hår!

 

Sånn går no dagane.

På vei til jobb, ein gloomy tirsdag i Bergen. 
Kval og Actionfilm

Søndagsangst

Einaste gangen eg finne meg sjøl i å ønska eg hadde ein liten familie, e når eg ligge bakfull, ekkel og aleina i mi egen seng på ein søndag. Då drømme eg om søndagsturar på akvariet med ein baby eller to. Ein mann e ikkje nødvendig! 
 

Photo Booth
Vil at håret mit ska vær sånn som detta 4-ever! 

Nytt hår! (del mange av mange)

Meir rosa, og lengre! Tusen takk til Ariana <3  

 

Sverige del 2

Rachel tok mange fleire og finare bilder enn meg når eg og Håkki var på besøk. 


www.eclipseandvega.devote.se

Au pair?

I går kveld fekk eg så sykt lyst å prøva eit år som au pair! Eg vil påstå eg e litt for overkvalifisert til å være barnevakt, men eg har alltid hatt lyst å reisa til USA og da virke som ein flott og annerledes mulighet til å bli kjendt med USA. Man får ein vertsfamilie som man bur hos i eit år, og "jobben" din e hjelpa til med barna i familien. Få de opp om morgonen, laga frokost, få de på skulen, henta de på skulen osv....

Man får litt penga kvar veka som man kan gjer ka man vil med, mat og husrom får man av vertsfamilien. Man får også ein måned på slutten av perioden kor man kan gjer ka man vil, de fleste velge å reisa rundt i USA den siste måneden. 

Einaste problemet mitt e at eg har ikkje sertifikat, og da e som oftast eit kriterie når man ska vær au pair. 

Eg har sendt inn to søknadar to forskjellige byrå som hjelper deg med å finne vertsfamilie og med andre viktige papirer som må være i orden for at man skal få bu og jobba i eit anna land eit heilt år. Så om alt går bra kan da vær eg flytte til USA til neste år!

New York eller California e de to statane eg helst kunne tenkt meg å flytta til.  

 

Sunny California:

 The big apple: 

 

Hei!

Etter å ha kura håret mitt ihjel for å prøva å redda da, blei eg kvitt masse av all den fargen eg hadde i håret. Og plutselig var håret mitt nesten lyserosa! :D

 


 

Meg og finaste Solveig

Hadde besøk av Solveig for noken veker siden. Da var heilt insane fint å vær med min finaste Sol igjen <3  

 

ME + MUSIC = 4 EVER

Lately

Håret blei lakserosa og eg og Håkki reiste til Uppsala for å besøka Rachel.


  

Rosaorange-isj hår

Veit ikkje heilt om eg ska farga håret mitt igjen eller ikkje. Like litt denna fargen, og når eg har styrt så masse med å få da så lyst. Me får sjå ka eg får lyst til å gjer etterkvart :)

  

Kanskje eg farge alt lyserosa :)  

FERDIG MED EKSAMEN

Oh lordy lord! Hadde muntlig eksamen i pedagogikk for ein time siden, og eg trur jommen meg at eg får ein ståkarakter på denna eksamenen og :D No ska eg nyta friheten med å råtna vekk på tumblr, sjå den nyaste episoden av geordie shore mens eg ligge i senga og spise sjokolade.  

Ikkje spør ein gang

Eg har drept håret mitt :/  

BlåmandagEg vil bu ein varm plass med badebaseng i hagen. Eg e lei av kalde våte Bergen! 

26.mai.2011

 Langt hår!

Litt lengre vertfall :) Evig fornøjd med at eg har klart å spara litt langt hår

.... 

Eg søke forresten etter ein uforplikta spooningspartner, som kan stilla opp på søndaga. Du må sjå film med meg, kjøpa junk food sammen md meg og så klart litt spooning. Einaste kriteriane du må fylla e at du må vær kjekk og du må lukta godt.  Høyrest greit ut? Send søknad til: cgirl114@hotmail.com

yeah!

Stress

Eg har totalt gløymt heilt ut bloggen min, eg e midt oppi eksamensperioden min og velge å bruka da som ein legitim grunn :) 

 

Eg har begynt på hip hop! Ein gang i uka trener eg på B`hip hop dansestudio, og eg elske da! Kan ikkje huske sist gang eg hadde da så gøy som eg har i dansetimane :) Eg har alltid hatt lyst til å læra meg hip hop! Og no e eg på god vei :)Meg i gul t-skjorte på dansensdag her i Bergen. 

Ferdig md praksis, noko eg synst var veldig trist. Eg innsåg kor masse eg savne å få jobbe med born, og eg hadde absolutt ikkje lyst tilbake til skulebenken og den store haugen med pensum. Eg vurdere seriøst å ta neste år som deltid, slik at eg kan jobba med born noken daga i uka og studere samtidig. 
Eg e tydeligvis ikkje bygd for studentlivet. Eg vil ha god råd, eg vil vær godt utslitt på slutten av dagen og føla at eg har gjort ein god jobb og ikkje minst vil eg jobba sammen med born igjen! 
 

Men no må eg nesten slutta å vær så lei og negativ!  

 Eg har eksamen på mandag i RLE, eg føle egentlig at eg e ganske så dårlig i gang med lesinga. Men eg har bestemt meg for å starte dagen i måro tidlig med ein god frokost og så rett på lesing av pensum :) detta blir bra!   

Har seriøst de finaste vennene ever :)

Rødt hår ftw

 

Plutselig hadde eg rødt hår :D

 Eg vil ha rødt hår.

Har hatt lyst på da i ein del år no, men har ikkje vågd å prøvd da pga eg har farga håret svart i så mangen år og e livredd for at håret mitt ska enda opp heilt ødelagt. Men eg har blitt tipsa av min flotte frisørvenn Ariana om ein avfarging som heite Vanish colour corrector den skall vist vær heilt magisk! Den ødelegge ikkje håret og fjerne meir farge enn andre avfarginga kan klara.


Eg har og gått lenge med tanken på å bli blond, og ikkje blond blond men KVIT blond. Da seie jo seg sjøl at detta vil væra katastrofe for håret mitt, for da innebære ein heil haug med bleiking. Men ska eg ha rødt hår må trenge eg berre bleika da noken få ganger og så setta i rødfarge. Så om avfargingen funke som den ska så har eg om ikkje så lenge rødt hår!(alt fra tumblr.com)

På eit punkt når eg var 20 år hadde eg ein type rødt hår, ikke så rødt som eg vil ha da denna gangen. Men alikavell ganske rødt.

Helene 20 år:

(SHIT,5 år siden!)

Helene 25 år:

Som dåke ser savne eg sommar heilt sykt!

Berre gjer da for faen!

Da e eit av mine nyttårsforsett, slutta å utsetta ting og berre gjer da for faen!

Andre nyttårsforsett er blandt anna:

Vær meir åpen mot nye folk.

Ta meir bilder.

Ikkje kløppa håret, endelig fått litt lengde på da.

Melde meg på et dansekurs (just did it)

Kaaaanskje våga meg på rødt hår??

Minst ein ny tattovering.

Ha minst 400 facebook venner på slutten av året (har allerede fått to!)

Ikkje ha med macen på skulen (tumblr.com I blame you)

Gå oftare med kjole, pynta meg oftare generelt.

Hekla meir!

Kjøpa nye briller.

Sei meir ja , men og samtidig sei meir nei.

Vær flink å planlegga dagane mine så eg får prioritert da som e viktigast (skule) først, og ting som ikkje e lika viktig (drikka me full) blir nedprioritert litt meir.

Ikkje stryka i pedagogikk i år! BLÆ

Så lykke til med da Helene.

 

 

 

 

25.des.2010

Første tur med kanina i snøen.Utenom katten til Mamma som prøvde å skremma livet av kanina gjekk da veldig bra :)

Min nye genser e awsome

Har lillesøster på besøk, da e alltid fint :)

ENDELIG ferdig med tre veker med forprøve-helvette. E døds sliten i dag etter eg var ute i går, ska på jobb om 30 min. Blir røft, men flaks at eg trivest så bra på jobben min :)

På mandag reise eg, Bandit og Elise heim. Da blir sykt fint! Har ikkje vore heima siden sommar, har vore så sykt opptatt med jobb og skule. Vurdere å feira nyttår i Oslo, trur da hadde vore fint :)

Hei, eg har da fint.Kjærleik til alle!

Medusa

Eg trur eg ska gjer da, eg trur eg ska seriøst skaffa meg ein medusa piercing. Må mest sansynlig bli etter jul når eg har litt meir penga. Men eg synst da såg bra ut når eg fekk lagt på ein fake ein i photoshop :)

Eg har og hatt lyst på evig lenge ein  septum piercing. Men eg VEIT de e sykt vondt å ta og å rensa :/ Så eg tvile på at eg våge ta ein. Men skade ikkje å triksa litt i photoshop:E litt lei av ansiktet mitt for tio, synst da e for reint. Vil ødelegga da litt !

Eg har fått min egen kanin!

Sjå så fin og søt!

 28.nov.2010

Lillesøster har vært på besøk i helga, vinteren har offisielt begynt med at eg tryna så fint ute på jobb <3 Har nett hatt observasjonspraksis på Os i ei veka, på Os e da KALDT. På mandag begynne ein tre uker lang forprøve i drama og musikk på skulen, komme til å bli intenst og brutalt. MØ.Og ja, blåmerket på armen e eit resultat av tryninga på jobben.

 Alltid lika kjekt å ha lillesøster på besøk <3

12.nov.2010

 

 

Bedre bilde av håret

Og endelig skikkelige bilder av tattoveringane mine:

På vei til jobb, har nytt hår &lt;3

Fekk knall røde extensions i posten!

 

Skule.Hei, eg leve enda.

E berre veldig bissy bissy for tio. Reise til Kristiansand med heile klassen i kveld, nattog ftw. Blir kos og sosialt :)
Mamma e på vei til Bergen, ska bort å møta hu på bystasjonen om ca 5 min, blir enda meir kos for eg har ikkje sett Mamman min på lenge.

Lately:

 

 Skada meg i trappa på Garage. Flaut!Tattoveringane e ferdige.


Hadde fest.


Ellers: Skule,jobb,skule,jobb,skule,jobb.

 

Min første tattovering

Igjen har eg berre shitty photo booth bilde å tilby. Men man ser vertfall ca korleis de ser ut :)

 

phew!

DER var eg ferdig med tattoveringane. Og fytti grisen så vondt da var! Eg ska ikkje vær lame og sei at da ikkje var vondt, for fytti katta da var vondt! Men eg e super fornøjd og da var absolutt verdt da. Må ha plastikken på i noken tima til, så eg ska ta eit bilde av resultatet då :)

 

Nytt hår!

Eg var litt spontan og sprang bort på ein frisørsalong og tvang de til å fiksa ny lugg til meg!

Før frisørtime:ETTER:

 Normalt.

 

dreads, igjen.

Hadde besøk av lillesøster og fekk hu til å hjelpa meg med å festa på dreadsa igjen, eg e litt usikker på om eg e fornøjd eller ikkje. Men eg trur da har noko med at lyggen min e for lang, og eg burde egentlig fått den fiksa.

 

 

I går hadde eg min siste dag på kiwien, noko som utrulig nokk var litt trist. Utenom den kjipe arbeidstida og den lange veien fra og til, så var de fleste eg jobba med super awsome. Men på andre sida har eg no meir annledning til å jobba på Cafee Aura i helgene, og den ligge 10 min fra meg og vaktene e kortare.

 

I dag har eg fri fra skulen, og null jobbing. Planen e å få gjort litt vetige ting, som å betala rekninga og vaska kler. Men kjenne eg meg rett blir eg vell sittandes på tumblr i noken tima før eg komme meg ut av senga.

 krysantemum.tumblr.com/

Sist sommer

Alle bildene e mine

Stay in school

Eg og Kjersti sitte på forelesning og har samfunsfag, temaet i dag e samene. Seriøst tema.

 

whoptidu.


Rosin

På torsdag hadde eg overnattingsbesøk av Rosin. Hu var super søt og fekk ligga onda dyna mi. 


BTW! Eg har fått meg tattoveringstime, 29 september på leading light ska eg i ilden. Glede meg sykt masse! 
Eg ska ha ein H og ein V på håndleddene, for høyre og venstre. Noko alle som har kjendt meg ei stund veit at eg slite med.

I denna fonten her: 


og kanskje i blått, i stedefor svarte som de e på bilde. Eg tenke ein fin fin dyp kongeblå, eller ein turkis blå. 
Uansett trur eg da blir awsome!Ting

Mine.Trondheim

Hadde ei langhelg i Trondheim i helga som var sammen med Siv 
Me fekk bu hos fine fine fine Astrid og Solveig <3 

Stakkars Siv måtte roa meg ned på flyet bort, eg hadde sove ein time og var lettare hysterisk når flyet kom seg opp i lufta. Men Siv var kjempe flink og snill og fortalte meg masse ting om korleis flyet fungere og kvifor turbulens e så normalt. 

Eg tok desverre ikkje med meg kameraet for eg fant ikkje ladaren :( 
Men første dagen i Trondheim var me på Stas, som e ein kjempe fin vintage butikk som hadde 50 og 70% på alt i butikken. Eg fant tre fine kjola som faktisk passa meg og noken smykker og nåler. 

På kvelden lagde me taco og spiste den i ein park som ligge ved Astrid, maks koseligt. 
På fredagen tok eg meg ein tur opp på Brøset Barnehage som e barnehagen eg jobba i siste året eg budde i Trondheim. Desverre så hadde de planleggingsdag så eg fekk ikkje troffe noken av ongane eg jobba med. Kjipt i grunn, men eg fekk helst på de ansatte eg jobba med og da va fint da og. 

På kvelden stakk me på fest til svartlamoen til ein kompis av Astrid. Der blei da konsumert ein del malibu <3 
Igjen så hadde eg ikkje kamera, så da får berre bli eit photobooth ego bilde av meg sjøl rett før me gjekk ut dørene. 


(leppestiften e min nye yndlings leppestift fra mac, a girl about town heite den)På lørdagen stakk eg og Siv opp til min elskede Solveig. Siv tok seg ein powernap og eg satte meg ute på terassen til Solveig og slappa av der.
Me slappa av til kvelden, då stakk me til sentrum og på 3B på konsert. Eg traff på Tina og gjengen, og da va sinsykt godt og fint å treffa de igjen.  Etter konserten hang me litt på 3B til me til slutt tok nattbussen heim til Solveig og fekk ei skikkelig lang og god natts søvn. På søndagen gjekk da møkje bedre på flyet, og eg var ein stykk lykkelig Helene når me landa trygt i Bergen. 

Eg veit ikkje når eg besøke Trondheim igjen, men eg håpe da ikkje blir altfor lenge til. 


Stressfaktor

Kunne ønskt at dagane var lenger, så eg fekk tid til å vær sosial, jobbe OG gå på skulen.
Skulen har begynt igjen, eg har mysta mobilen, eg prøve å sjonglera to jobba.  
I går skulle eg egentlig vært på jobb på Aura, noko eg ikkje var klar øve. Og siden eg ikkje har mobil så fekk ingen tak i meg heller. Og eg fekk så evig dårlig samvitighet når eg fant ut at ei anna var nødt å ta mi vakt. Eg vil jo ikkje at noken ska stressa unødvendigt pga meg. 
E berre litt stressa, og må få litt roen og styr på ting. Eg og Siv flyr til Trondheim i måro tidlig, og faktumet at eg har flyskrekk hjelpe kanskje ikkje på stresset. 
Men egentlig så har eg da jo veldig fint og :) 
Har ikkje så masse eg sku klagd på egentlig. Eg kjøpte nett :

Eg berre håpe den ikkje har magnetlås :/ Men AH så fin!

Hei, eg ønske meg medusa piercing.
(Alle bildene fra Tumblr)

Eg har store plana om å bestilla meg tattoveringstime når eg får lønn 10 aug. Eg veit akkurat ka eg ska ha, einaste eg e litt usikker på om eg ska ha farge eller ikkje. Eg ska ha to stk, men de e ikkje spesielt store. Og eg ska ha de på håndleddene trur eg. Eg har evig mangen store idea eg vil ha tattovert, men eg trur eg berre må begynna i da små. 

Vil som vanlig ikkje på jobb i dag.

Litt meir dreads

Eg festa på nokon kvite og blå dreads på venstre side av håret mitt på torsdag. Og fordi dåke fortjene da:Eg ska på jobb i dag, men heldigvis i berre 6 tima :D 
Har fri på Onsdag, og då har Mamma sagt at hu ska komma på besøk. Da glede eg meg til! Eg e 24 år, men eg savne Mamman min i blandt eg og :) Pluss hu har vist kjøpt skittles til meg, SCORE! 

Charlotte har flytta inn, og Kjersti har fått sine ting på rommet sitt. Og eg trur at me komme te å få da veldig veldig fint sammen :) 


Krøller?

Våkna opp med NESTEN krøller i dag. Usminka og naturell med litt rester av eyeliner, sånn da ska vær.

Dreadsa ser faktisk enda bedre ut etter eg har vaska håret, de har løyst seg opp litt og ser litt meir naturlige ut. I går kveld prøvde eg å setta i noken dobble dreads som eg laga, men de var rett og slett altfor lange og såg berre drit rare ut i forhold til resten av dreadsa. Så eg trur eg må holda meg til de enkle dreadsa i resten av håret mitt. 

Dreads DÅ

Festa noken dreads i går, e ganske så fornøjd med resultatet :) 

HALLO chubby arm.

AnyWHO, ska på jobb på kiwi i dag, Men så har eg fri fra kiwi jobbing i to daga, trur eg kanskje ska jobba på elskede Aura Kafee då <3 Etter for mangen daga bak butikk kassen glede eg meg faktisk til å jobba med folk som ikkje e møkka sure fordi tomatene var ikkje så billig så de trudde. Eg tulle ikkje når eg seie at eg trur me som jobbe i matbutikk har de kjipaste kundane ever. Utenom kanskje nav då..... men da e jo mest nav sin egen feil. 

No ska eg spisa pizza til frokost og sjå på fringe te eg må ta bussen til jobb. 

kvit i tryne

I dag e formen så dritt at eg måtte ta meg fri fra jobb. Eg får alltid så evig dårlig samvitighet de få gangane eg må ta meg fri fra jobb pga sjukdom. Men eg blir vertfall ikkje friskare av å driva å stura rondt på jobb med aids i tryne og hals. Så planen i dag e å ligga i senga, punktum. Og sjå på Fringe <3 

Fekk foresten ein blond parykk i posten som eg hadde totalt glømt at eg hadde kjøpt. Gudane veit ka eg ska bruka alle desse parykkane til (no har eg fira stk), men ein eller anna gang får eg sikkert veldig bruk for de! 
Den e evig lang.
Trudde ikkje da var mulig, men den gjere meg faktisk bleikare enn ka eg e.


Deiging på høyt nivå, aids i halsen edition. 

Ka gjer man når man ikkje har matlyst og samtidig e sykt sulten??

This is my face

covered in freckles with an occasional spot and some veins.This is my body, covered in skin, and not all of it you can seeAnd, this, is my mind, it goes over and over the same old linesAnd, this, is my brain, it's torturous analytical thoughts make me go insaneAnd I use mouthwash
Sometimes I floss
I got a family
And I drink lots of tea-Kate Nash-

22.jul.2010

På tirsdag fekk eg ENDELIG øyredobbane eg hadde kjøpt fra etsy. 

Eg tok de på meg og stakk på wineyard sammen med awsome folk. Mektig fornøjd med håret mitt var eg ogHei eg e trøtt i dagSka på jobb om to tima, vil egentlig aller helst ligga i senga type heila dagen og sjå på Fringe <3


og hørra på Regina Spektor

 

 

 

Sammen med han her:


Ja takk!

 

 

 

 

Litt bilder

I hagen til Mamma på Stord.


Eg og Elise gjekk ein liten tur.
Var på besøk hos Anna Laarni og fekk plaga Liam litt :D søtetryne! 


Kos i hagen til Bastian

Morten inviterte meg på poolparty.

Tull

Som nevnt tidligare blir da så og sei ingen ferie på meg i år, noko som suge BIG time. Spesielt når eg har fått sykt mangen seinvakter på den eine jobben min, og eg ikkje har ein ferie å sjå fram til. Eg ska jobba heilt til skulen min begynne igjen og da komme te å bli hardt og da komme te å bli masse klaging og sure tryner fra mi sida framgjønom. Så til alle som ferdes med meg i denna periode, UNNSKYLD YOU GUYS. 
Eg e så utrulig redd for å rota til når eg ska på jobb, kor eg ska på jobb når eg ska få tid til å henga med venner. Men da e eg sjøl som har valgt detta og då ska eg jommen meg gjennomføra da og. 


Sånn ser vesko mi ut for tio, eg trøkke nedi halva livet mitt i tilfelle eg sku få tid til å øva med poiane mine eller få tid te å lesa Wicked eller spela Flåklypa på DSen mellom jobb. 


 Har btw verdens kulaste nøkklar. 


Var ein liten tur heima på Stord hos Mamma, og da va heilt sykt deilig å få slappa av og henga ute og få øvd med poiane mine. Eg tok nokon betre bilder når eg var på Stord, men at the moment så har eg rett og slett ikkje orka å lagt de inn på macen. Så da får berre venta. 
Trur faderen meg og eg helde på å bli litt semi-sjuk her eg sitte. Type tett i naso og ør i håve. 
Men no må eg gi meg før detta blir ein type whine blogg.
Kvifor vær kjip  når man kan vær glad??? :D 
09.jul.2010

På onsdag bestemte eg meg for å setta i noken av dreadsa eg hadde lagd. Eg satt i noken kvite og blå berre for å sjå korleis da såg ut, eg blei ganske så fornøjd med resultatet. Eg tok berre på den eine sida av håret, dont ask me why. Men eg synst da faktisk fungerte :) Har plana om å festa på fleire seinare etterkvart som eg lage dreadsene. 


 
Her ser du den blå litt bedre:


(sorry for deigetryne, men dykk veit me har jo alle våre deigetryner når me tar bilder av oss sjøl)

Da blir eit tungt kjør på meg de neste vekene no, jobb 6 dagar i veka og slikt. Noko eg egentlig kunne vore foruten, men eg treng pengane. Så får eg heller ta sumarkosen i august i stede. 

Siden sist i mobilbilder

Prøvd  Chatt Roulette for første gang


Hadde nach


tMøtte opp på jobb 4 tima før eg egentli sku, så eg tok meg ein mini shopping runde. 
Kjøpt meg ein kjole/skjorte ting, som gjer at eg på bilde ser ut som ein servitør. Men eg love den ser finare ut in real life.
Laga dreadsPimpa macen min
Og jommen meg så har eg klart å lurt meg til ein liten tur heim til mamma på lørdag (i måro), aaaaaa! Dykk ane ikkje kor 
glad eg blei når eg fekk bytta de vaktene :D 

Pluss eg fekk lønn fra Aura i dag! yeyyyyyyy :D 

Kjøpte meg desse på etsy:
Macen min begynne seriøst å fucka seg til, trykke dingsen har hengt seg litt opp og drive å lukke ting i hytt og pine. 
Nokon som har eit foreslag korleis eg på ein eller anna måte kan "renska" tastaturet på mac? 

Meg og Siv

Gjekk ein liten tur til veggen ved sentralbadet som e lovlig å tagga på, eg e veldig fasinert av tagging og synst da e spennande å gå forbi veggen i blandt for å sjå om nokon nye verk har komt opp. Og da burde DU og! :)Gammalt men fint

Her e ein video eg laga for ei stund sidan av meg og mine, yey! :D


Ferie?

Til min skrekk ser da ut så da ikkje blir så masse fri på meg i sommar, eg har blitt booka fullt opp med jobb :(
Og eg må heilt ærlig sei at eg helde på å freaka litt ut, eg hadde jo tenkt å ta meg ei lita Oslo helg, og kanskje få tid te å reisa heim til mamma ein liten tur. Men da ser ut så eg rett og slett ikkje får tid til da. Da e nesten ikkje vits å bytta noken av vaktene eg har fått på den eine jobben heller, de fleste har ferie i den perioden og vil garantert ikkje bytta sine mandagsvakter mot mine fredag,lørdag OG søndagsvakter. 

Men herregud, da hjelpe ikkje meg ein plass å wina på bloggen min vertfall. Så i stede ska eg visa ka eg har bestilt på nelly.no! :D
Fordelen med å måtta jobba så masse e at eg kan vertfall shoppa. Yiha!

CHEAP MONDAY
CUT OUT SCARFCHEAP MONDAY
TIGHT 5643 JEANS
CHEAP MONDAY
TIGHT V STRETCH ONE WASHNELLY SHOES
WENONA
HAWAIIAN TROPIC
SUN LOTION SPF 6(for de tre dagane i sommar eg har fri, men du kan jo vær sikker at da regne de dagane) MOAHAHAHAHA

HAWAIIAN TROPIC
AFTER-SUN MOISTURISERLILY LOLO
MINERAL FINISH POWDER


Kjøpte og eit slags grønnlig pudder i samme merke, men tydeligvis kjøpte eg den siste for eg finne den ikkje igjen på nelly sine sider :) 

Blei ikkje noko crazy grejer på meg denna gangen, satt og lurte på nokon av kjolane de har. Men herregud, 36 cm rundt brystet i størrelse Large???? HALLO, aldri i verden om eg klare å skvisa meg inn i noken av de. De svarte skona komme eg mest sansynlig te å senda tilbake, eg ser ut som eg har aids i beina når eg prøve meg på sko med hela på. Ikkje akkurat looken eg har tenkt å gå for, men herregud de e så sykt fine og da kan jo vær med eit mirakel at de e supergoe å gå med :) Man veit jo aldri! 

btw, eg har prøvd meg litt på poi på rommet mitt (har jobba te 23 kvar einaste dag) og da e absolutt møkje vanskeligare enn ka eg hadde trudd. Eg har noken blåmerker som kan bekrefta da. Rommet mitt e ganske så høgt onda taket, så da gjekk bra. Holdt nesten på å slå ned noken av bildene på veggen min, men ellers ingen skade skjedd :D

Eg prøvde å ta nokon bilder, men eg feila litt, Eg e vist for rask for Photo booth :D

Men no må eg spisa, for eg ska på jobb kl 13. Så ska eg på avskjedsfest til søte Jesper:Sjå så søt då! :D

Og fine snille Rachel ska på polet for meg i dag og kjøpa Captain Morgan, fordi eg fortjene da absolutt. Sjå så fin då! :D

Og så ska eg dansa med fantastiske Bolli heile kvelden, and it will be awsome!
Sjå så fantastisk då! :D


rrrrrrandom

Fekk pakke i posten i dag! 
To stoooore sløyfer fra etsy, eg skreiv om den eina litt tidligare her på bloggen. 

De var litt større enn kan eg hadde forventa, men ingen problem! :) 

btw, eg elske den turkise neglelakken eg kjøpte på HM!

Den matche DSen min Men då stikke eg på jobb og lage masse masse kaffi :) 

Sumar !
(hei!)


-Helene Nøtland-
Flåklypa Grand prix

I dag har eg hatt dagen full, og når eg ENDELIG kom meg heim fra jobb så venta da ein pakke til MEG i postkassen :D
Den var fra snille Øystein som har latt meg få låna Flåklypa grand priz til den nye Nintendo DSen min! 
Tenk å vær så snill då :D 


 (This is my happyface)

Joy!

Då var eg endelig ferdig med den siste eksamenen min. Eg e mektig fornøjd for me endte opp med ein B, yey! 
Tusen takk til heile eksamens gruppa mi som holdt ut med meg denna veko og hjalp oss alle til å få ein så bra karakter :D

Ellers så fant eg ut i dag at eg ikkje støyk på matte eksamenen som eg trudde. Så då sleppe eg å ta den opp på nytt, så der var enda ein byrde løfta vekk fra skuldrene mine. aaa, glede! :D 

I kveld ska eg og Rachel kosa oss med taco og corona, ein fin og rolig kveld for eg ska på jobb i måro. Men ÅH så herligt å kunn ha jobb å tenka på ei stund no. 

Pluss eg fekk nett ein sms om at den nye mobilen min og den nye Nintendo DSen min e på vei til døra mi om noken tima. 

ENDELIG ein dag der alt går min vei.

sommerferie?

Endelig har me fått begynna på den siste eksamene før sommarferien, temaet e surrealisme og me ska laga eit opplegg som ska appelera til onga fra 0-3 år. Eg har klart å skaffa meg ikkje berre ein men TO sommerjobba i år . Da komme te å bli ein del jobbing i sommar, og eg komme ikkje til å få så masse ferie. Men etter å ha levd på studielån i eit år trenge eg virkelig litt meir penga. Eg e litt stressa denna veko pga jobb + eksamen, men etter fredag trenge eg berre å tenka på jobbinga i sommar. 

 

Eg har fått igjen karaktera for to av eksamenane eg har hatt, og eg besto! Eg fekk ikkje verdens beste karakter, men da viktigaste e at eg besto :) Men eg har ein stygg mistanke om at eg kanskje misforsto den siste eksamenen eg hadde, og at eg kanskje ikkje har bestått den. Men da e egentlig ikkje noko stress å ta den på nytt ettersom eg får ta med alle pensumbøkene på eksamenen. 

 (sjarmerandes)

Ellers så har eg kjøpt meg poi ballar! yey! Eg har alltid hatt lyst å læra meg poi, og kvifor ikkje begynna no?


Eg har snakka om lenge at eg skulle ønska eg hadde ein slags hobby eg kunne gjer på ute, og poi e jo veldig lett å ta med seg i parken :) 

 

Her e ein youtube video av ein som e flink med poi:

 

Lano-unge

Ny mobiiiil!

Då har eg bestilt meg ny mobil, og valget blei Samsung Corby Pro.Eg må sei eg e ikkje heilt forøjd med fargekombinasjonen, svart og rødt liksom. Men eg ska klara å leva med da :) for ellers så e Corby pro ein super søt mobil. Den har mp3spelar og eg kan komma meg inn på facebook og andre sånne ubrukelige sider med den :) 

Eg har og bestilt meg ein nintendo DS lite. yeeeey :) berre på gøy, og fordi eg fortjene da.

Wineyard

Sitte å vente på at Helga og gjengen hennas ska bli klare te å gå på garage på wineyard. Eg ska på jobb i måro kl 15, så da blir ikkje noko party hard på meg i kveld. 

Eg har på meg den nye kjolen min som eg fekk i går, som eg e MEGET fornøjd med :) 


MOI:Eg må nesten ha meg ny mobil

Eg har hatt mobilen min i ca 3 år no trur eg. Og herregud da e virkelig på tide å få seg ein ny ein!

Eg hadde jo ein liten affære med ein sexy lilla motorola i ca ein måned, før klomse-Helene klarte å mysta den i golvet og den dødde. 

Men no e da altså that time again, når eg ska ha meg ny mobil. Eg må sei at eg e ikkje så kresen når da komme til mobila, de ska helst sjå kule ut. Eg har hatt eit godt auga til Sony Ericson sin Jalou Onyx.

 

Har alltid hatt ein svakhet for sånne flip telefona. Men deal.no har den berre igjen i svart. Og eg hadde mest lyst på den i blå :( 

 

Ein anna mobil eg har sett litt på i da sista e Samsung sin Corby Pro. Den e skikkelig søt og har sånn fancy tastatuuuur! :D 

Og mens eg satt og stura gjennom mobilar på deal.no fant eg ein te som såg fin og fancy ut. Ein Sony Ericsson U8i White Vivaz Pro. Men den var møkje dyrare enn de andre :(

Trur eg ska bestemma meg i dag. Og så berre bestille eg! woho, Crazy Bananas-Helene :D 

Herregud

Eg har fått meg twitter :/

 

HyeneHelene

 

Eg har aldri skjønt grejo med twitter, så eg må berre prøva da for å sjå ka da e alle snakke så masse om. 

 

lesar denne bloggen no!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits