januar 2011

Hinduismen

Eg hadde nett ein RLE forprøve om hinduismen, og kom øve kjempe mange fantastiske bilder av blandt anna Hinduistiske illustrasjoner, India, Holi og andre festivaler. Eg elske den estetiske delen av hinduismen, så sykt fargerik og fin.De fleste bildene e fra tumblr eller google.

Eit alternativ om du ikkje vil farga håret

Fleire av bloggane eg følge med på har i da sista blogga om ei dama som kalle ser for Miss Violet Lace og hu lage veldig bra parykka, hu har de i alle regnbuens farga og kvaliteten er vist veldig bra. De fleste som har blogga om de bruke de til dagligdags bruk, og de ska vist vær veldig behagelige og ikkje klø. Prisane ligge mellom 300 og 700 kr, men som sagt så skal kvaliteten vær veldig bra. 

 

Eg vil ha rødt hår.

Har hatt lyst på da i ein del år no, men har ikkje vågd å prøvd da pga eg har farga håret svart i så mangen år og e livredd for at håret mitt ska enda opp heilt ødelagt. Men eg har blitt tipsa av min flotte frisørvenn Ariana om ein avfarging som heite Vanish colour corrector den skall vist vær heilt magisk! Den ødelegge ikkje håret og fjerne meir farge enn andre avfarginga kan klara.


Eg har og gått lenge med tanken på å bli blond, og ikkje blond blond men KVIT blond. Da seie jo seg sjøl at detta vil væra katastrofe for håret mitt, for da innebære ein heil haug med bleiking. Men ska eg ha rødt hår må trenge eg berre bleika da noken få ganger og så setta i rødfarge. Så om avfargingen funke som den ska så har eg om ikkje så lenge rødt hår!(alt fra tumblr.com)

På eit punkt når eg var 20 år hadde eg ein type rødt hår, ikke så rødt som eg vil ha da denna gangen. Men alikavell ganske rødt.

Helene 20 år:

(SHIT,5 år siden!)

Helene 25 år:

Som dåke ser savne eg sommar heilt sykt!

"The Art of Looking Sideways" by Alan Fletcher.

Berre gjer da for faen!

Da e eit av mine nyttårsforsett, slutta å utsetta ting og berre gjer da for faen!

Andre nyttårsforsett er blandt anna:

Vær meir åpen mot nye folk.

Ta meir bilder.

Ikkje kløppa håret, endelig fått litt lengde på da.

Melde meg på et dansekurs (just did it)

Kaaaanskje våga meg på rødt hår??

Minst ein ny tattovering.

Ha minst 400 facebook venner på slutten av året (har allerede fått to!)

Ikkje ha med macen på skulen (tumblr.com I blame you)

Gå oftare med kjole, pynta meg oftare generelt.

Hekla meir!

Kjøpa nye briller.

Sei meir ja , men og samtidig sei meir nei.

Vær flink å planlegga dagane mine så eg får prioritert da som e viktigast (skule) først, og ting som ikkje e lika viktig (drikka me full) blir nedprioritert litt meir.

Ikkje stryka i pedagogikk i år! BLÆ

Så lykke til med da Helene.

 

 

 

 

Amanda Lepore og Pete Burns

Eg synst da e så sykt fasinert av persona som bruker plastisk kirurgi så masse at de ende opp med å sjå ut som noko heilt anna enn da de blei født som.

 

Amanda LeporePete BurnsRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits