februar 2010

Pinup kjoler

Fant ein fin fin webshop, litt dyrt med shipping til Norge :/ Men uansett veldig fine kjola og ting! Og størrelsane går opp til 2X :) 

www.pinupgirlclothing.com

 

Blogg tips!

Namn: Elsa Billgren

Ålder: 23

Bor: Stockholm

 


 

Elsa har fint rødt hår, går i fine vintage kjoler og bruker ikkje bukser, e himmla fin, og pleide vist å vær reporter for ztv når hu var litt yngre. Uansett så har hu ein kjempe fin blogg. 

http://www.elle.se/elsa-billgren.aspx

 

God morgen!

Eg våkna kl 9 i dag av at eg drømte om ufoa og tupperware boksar som regna ned fra himmelen. Greit å våkna så tidlig for då vare dagen litt lenger og man har plutselig veldig møkje bedre tid :)

 


Da e herligt å våkna opp til sol i ansiktet. Dårlig photobooth bilde, men da får holda. Yasmin Hudpleiesalong står da på vinduet mitt. 


 

I går var eg i bursdags fest til Benoni, eg hjalp å laga vårullar, me lagde faktisk 80 stk! Benoni lagde ei Curry/kokos gryte som var syyyykt god! Eg og Ragnhild gjekk heim i 21 tida, og på veien såg me ein transformer. Og når eg kom heim bestemte eg meg for å sjå The House of flying daggers, som var spesiell men og veldig vakker.
 

I kveld skall eg først på bartefest til Siv og så skall eg på piratfest til Vilde i klassen min. Eg har kjøpt øyelapp og gullringar, pluss ein matroshatt. Så i kveld blir eg ein slags pirat-matros-bartedame. 

Zubbles:

Verdens første fargede såpebobler! 

 

 

 

 

www.zubbles.com

ASOS

Ligger og kikker på Asos etter fine kler som eg faktisk får på meg:

 


 

 

www.Asos.com
 
Ebay 4-ever

Kor i all verden utenom ebay kan du få 40 lausvipper til 40 kr?? 

Kjøpte nett de her :

Og ein lausvippe applikator til 30 kr:


Eg suge på å setta på egne lausvipper, har aldri prøvd ein lausvippe applikator før men for 30 kr så skade da ikkje å prøva :)

I måro skall eg ha musikk, og eg skall framføra eit selvalgt dikt og sang for heile klassen :/ Noko eg like veldig lite, eg like ikkje å stå forran folk å verken snakka og vertfall ikkje synga! Musikklæraren min ville at eg skulle velga ein sang og eit dikt som betydde noko for meg, men ettersom eg ikkje like å dra fram sopran utrastyle mad sangstemma mi forran publikum så får da berre bli De 3 små fisk, og diktet har eg ikkje valgt enda. Men da blir sikkert eit av Dr Seuss, for han e så morosam :) 

Uansett så har eg full dag på skulen i måro, ped fra 08:30 og så musikk fra kl 12:10. Men egentlig så går da heilt fint, etter nesten to veker med fri der eg har daffa i senga så gjere da godt i kroppen min å komma seg ut blandt folk. Pluss eg like klassen min bedre og bedre, så eg har ikkje så masse imot å tilbringa litt tid med de :)

 

Blyant skulpturer

Synst desse va så fine :)

 

Jennifer Maestre Sculptural Work represented by Mobilia Gallery

Lørdag

Og der var ei veka med Norsk skriftleg forprøve ferdig! No har eg laga Chili Con Carne til meg og Ragnhild, eg har sminka meg og vente på at folk ska komma :) Hå ei god helg alle sammen!
Jason Levesque


Truckers delight

Eg og Ragnvald var på Youtube Throwdown i går kveld på kvarteret, hensikten med ein Youtube Throwdown e at man ska battla mot kvarandre om kem som klare å finna de beste videoane på youtube. Da va mangen awsome videoa som blei vist , og noken va ikkje så veldig awsome. Da var uansett veldig gøy og me lo masse, så om da blir noko lignades på kvarteret igjen så komme eg te å stilla opp! 

Her e vertfall ein av videoane som blei vist den kvelden, som eg nesten synst var den beste av alle:

 

 

MARINA AND THE DIAMONDS

Kjersti min kjære roomie sendte meg ein musikk video i går, og eg synst at vidoen var skikkelig original og driiiit kul. Så skjekka eg ut fleire  musikk video av samme artist og de var jommen meg ganske så kul de og! Musikken var og bra btw :)

 

 

Something Old

Fant noken bilder eg tok når eg gjekk på Foto linja på Jæren fhs i 2005/2006. Foto læraren min var ein prisvinnende naturfotograf som aller helst ville me skulle ta bilder i naturen av fugla og buska. Eg likte best å ta portrett  egentlig, og hadde nokk ikkje samme stil som han likte. Men me møttes litt på midten og her e noken av bildene som blei tatt da året :

 

 

 

 

I tried taking pictures, but they were so mediocre. I guess every girl goes through a photography phase. You know, horses… taking pictures of your feet. (Charlotte,Lost in Translation)

Japansk sminke tips:

I Japan har de som me har i Norge blad som har jenter som målgruppe, de inneholder klær, sminke osv osv...

Eg fant noken scans fra desse motebladene de selge i Japan, og eg synst da e fasinerande å sjå korleis dei sminker seg for å få så store auger som mulig med highlights, kontaklinser og lausvipper både oppå og onda auga, ergo: så vestlig som mulig. Men eg synst at mangen av tipsene e gode for oss med eit "Vesligt" utseende, kem skulle vell ikkje ønska de hadde litt større auger eller smalere nase? 

Her e vertfall noken av tipsene eg fant:

Ikkje e da noken skam å ha extensions som e limt på i Japan, her på bildene ser man tydelig at jento har ein haug med limplugga i håret. 

Samma her, kanskje da e status å ha laushår i Japan? flaunt it if you got it.


 

Russel Brand <3

Bartek Borowiec

HALLO!!


Tara Mcpherson


Eg har fått meg ein liten jobb!

Snakka med ei veninna av ein kompis på fredag, hu jobba på ein Cafe her i Bergen. Eg nevnte for hu at eg trengte ein liten jobb ved siden av studiene mine, og hu sa at hu skulle snakka med sjefen sin. På lørdag ringte hu meg og sa at hu hadde nevnt meg for sjefen sin, og at eg kunne ta meg ein tur opp til kafeen så sjefen vertfall fekk sett meg osv osv. Eg va ikkje heilt sikker på om eg hadde fått jobben eller ikkje. Men eg møtte no opp på Cafe Aura som den heiter i dag (søndag) og møtte sjefen som var ei utrulig hyggelig dama, snakka litt med hu om kor ofta eg kunne jobba og gav hu tlf nr mitt. Hu sa at hu skulle gå øve time listene osv osv og så skulle hu ta kontakt med meg igjen og sei kor masse hjelp de trengte. 

Så da virka som eg hadde fått jobben! :) Noko eg blei super glad for, Cafeen e døds søt og da kan bli spennande å prøva ein jobb som eg ikkje har prøvd enda. 

hjemesiden til cafe Aura:

 

http://www.cafeaura.no

Roskilde 08

Eg gjekk nettopp gjennom bilder fra sommer 08 når eg og mangen av mine bestevenner var på Roskilde. Eg blei så glad for eg hadde da så utrulig fint den roskilde sommaren,eg var med venner,eg hadde penga, eg hadde ein heit fyr, og eg var tynnare enn da eg e no vertfall,eg må nesten dela litt! Eg har lånt bilder fra Andi sin facebook og, så da blir ein salig blanding av mine og Andi sine bilder. Bildene blei i litt rare rekkefølger, but bear with me! 


Her har eg,Andi, Heidi og Ragni nettopp ariva roskilde. Me har stilt oss i kø og begynne å dra fram drikka. Stemningen e super og været e supert :) 

Eg hadde for anledningen mislykka med litt bleiking i håret mitt, da va kult den første dagen men etterpå såg da berre ut så en fugl hadde sloppe seg laus på meg. Men eg var glad alikavell! :D

Her har me pressa oss onda ein presening me hadde med oss, da begynte å regna litt om eg ikkje huske feil. 

Her hadde eg og Kjersti endelig fått opp teltet vårt! Herrejemeni, me sto i kø i sikkert 4 tima før me slapp inn. Sjukaste eg har vore med på, 4 tima med fulle danska bak oss som pressa køen fram. Me var super letta når me endelig slapp inn, egentlig skulle de ikkje åpna gjerdene til camping området før klokka 8 om morgonen, men som vanlig så va da noken som reiv ned gjerdene og me måtte berre setta i firsprang for å finna bra plass. Me hadde flaks! Heidi, Kejrsti og eg delte telt. 

Shutter shades.

Her var vell litt seinare på kvelden første dagen me var på roskilde.

Meg og den heite deiten eg hadde på den tio. 

Me tok oss noken tura til roskilde by, for å kjøpa drikka og mat. Tina kjøpte seg ein melon.

Da blei masse raving på oss.

Og gringo bar var favoritten. Billige strawberry daquiries for the win.

Trur me skulle sjå på eit skate show her, da va vertfall dødelig varmt heila tio me var på roskilde. Eg burde ikkje klaga, men eg gjore da fordi. 

Nachos og kyllingvinger på gringo bar ♥

Bartegjengen utenfor telte te Andi og Tina.

Her var eg og Andi på band of horses konsert, da var sjukt mangen folk der! Så eg og Andi satt oss ned på bakken for å nyta musikken. 

Huske ikkje heilt kass konsert eg og Kjersti va på her.

Plutselig dukka da opp ein jordbær i campen vår.

Alle fekk prøva.

Brun og glad.

De hadde noken awsome hengekøyer me chilla litt i. 

Kjersti og Fredrik på den siste dagen vår trur eg.


Fredrik stjal ein svær dopapirrull! 

Her da da bildene går litt i surr, for her e eit bilde fra andre dagen på roskilde. Eg sprang og henta Tina, Abebo og Fredrik når de kom og viste de vei til campen vår. 

Noken hadde med seg utstoppa fugl, eg ville klappa, Kjersti ville dansa.

Kjersti var min magiske roomie på roskilde ♥

Fine Andi andre dagen på roskilde.Traff på Fredrik og Ulrikke i roskilde by.

Palmefoto #1

palmefoto #2

palmefoto #3

palmefoto #4 (hello tard Helene)

palmefoto #5

 

Når me måtte stå i kø i 4 tima for å komma inn på roskilde klarte Andi å møsta kofferten sin, men heldigvis var da noken snille folk som hadde fonne den og levert den på lost and found. Rein glede!

Endo meir raving ♥

Eg og Andi var lure å kjøpte oss kvarsin håndvifter, redda seriøst livet mitt i all varmen. 

Gringo bar! Da var sista bilde, og eg håpe eg har penga te å reisa te Roskilde til sommaren ♥ Og eg håpe eg får fine folk med meg.

 

fritidssyssel:

Eg har forresten lert meg å hekla granny squares! Så no e eg i full rulle med å laga meg eit sengeteppe, noko som kan ta laaang tid for eg har ei 220 seng. Anyways, youtube e min venn og da va der eg lerte meg å hekla ein fullesjuk-søndag for noken veke siden (litt hjelp fra mamma og då). 

 

Prøvde meg her ein dag på å mala neglene mine med leopard mønster, da va faktisk ikkje så lett så eg trudde. De fleste flekkane eg prøvde meg på såg absolutt ikkje ut som noken leopard flekker. Men eg fekk da litt til etter litt trening:


No ska eg stå opp og laga meg frokost, litt surt vær her i Bergen i dag så viljen te å stå opp e ikkje lika stor i dag. 

tøffaste tegnefilm videoen eg har sett på lenge

WOOD from mc bess on Vimeo.

Etter stormen:

På Mandag (i går) var som tidligare nevnt da fucka opp auga mitt møkje bedre! Og den dagen så skulle Rachel (som eg bur med) tattovera seg på lets buzz her i Bergen, og eg fekk vær med! Noko eg synst var super spennandes for eg elske tattoveringa, men tru da eller ei så har eg ingen tattoveringa sjøl (enda!) og eg har heller aldri vært med noken som har fått tattovering før. 

Me trappa opp på lets buzz klokka 14,og Rachel hadde time hos Christina Horvei. Hu var litt opptatt akkuratt når me kom så me måtte venta litt, men da funka fint for då rakk me å få kjøpt oss litt kaffi og mat. 

Så satt me oss inne på lets buzz og venta, Christina kom inn med eit forslag til tattoveringen til Rachel, og Rachel blei kjempe fornøjd! Så blei me med Christina på eit rom som hadde divh tattoverings utstyr rundomkring, litt tattoverings kunst på veggen osv osv....

Her har Rachel fått på seg stensilen for tattoveringen hu skulle ha. Portrettet i midten e Rachel når hu var 6 år gammal. 

tattovøren var kjempehyggelig, hu hadde jobba som tattovør i to år og var faktisk to år yngre enn meg og Rahcel. Eg spurde som vanlig spørsmål som ein foss, og tattovøren va grei nokk te å svara på alle spørsmålene mine, sjøl om at da ikkje var eg som blei tattovert ein gang. 

Her måtte Rachel ha ein pause for hånda hennar holdt på å dovne vekk, her var tattovøren halveis ferdig med omrisset.

Tattovøren hadde sjøl ein super fin tattovering på handa si.Her va heila omrisset på plass.

Ramma fyllt inn.

Litt av studioet.

Her var tattoveringen fedig, Rachel var kjempe fornøjd og med god grunn. Eg trur ikkje eg har sett ein sånn type tattovering på noken før. Kjempe fin og abslutt Rachel sin stil. 

Ellers så har eg fri fra skulen heila denna veko, eg veit ikkje heilt ka eg ska finna på i dag. Te no har eg berre sotte i senga å blogga å hørt på musikk. Einaste eg veit e at no ska eg vertfall prøva å få limt den ei brosja eg har som blei ødelagt når eg lånte den vekk til ei veninna :/ Eg synst den e så fin og håpe eg klare å fiksa den.


Drama drama:

Heile den siste veko har eg vore opptatt med å skriva mappekrav 5 og 6 i ped. På fredagen når eg endelig var ferdig og skulle opp på skulen for å levera oppgåva oppdaga eg når eg var komt inn på bussen at eg hadde klart å legga igjen da viktigaste av alt, begge ped oppgåvene mine!! Heldigvis var ikkje bussen komt så veldig langt, så eg hoppte av bussen og druste heim igjen. Røska med meg minnepinnen min med ped oppgåva på og sprang til bussen igjen. 

Når eg kom fram te skulen var planen å få fyllt på kopi kortet mitt sånn at eg fekk printa ut oppgåva og levert den i ped læraren si hylla, detta var vist vanskeligare å få te enn ka eg hadde trudd. Verken brukernavnet mitt eller passordet ville funka når eg skulle logga på siden der me får gjort sånn dritt. Student ekspedisjonen hadde nett stengt (rakk den ikkje fordi eg glømte jo oppgåva heima). Vilde og Rikke hadde ikkje nokk penga på sitt kopi kort heller. Men heldigvis hadde Siv fra klassen penga på sitt kort! Så hu redda meg snille snille Siv :) Eg fekk printa ut, levert oppgåva og tok bussen heim med Vilde og Rikke. Eg gjekk ein tur innom butikken før eg gjekk heim og kjøpte meg ein vellfortjent (syntest eg då) sjokolade. Smelta den og gjore noko fancy noko med den. Hello Obesety! Eg veit så altfor godt at akkuratt no så e da nei nei med sjokolade, men som sagt. A girl's got to treat herself! 


Medan sjokoladen låg og kjølna seg i frysaren fant eg noken gammle extensions. De e 100% plastikk og vil ikkje reagera på krølltang, og de ser litt for glossy og rette ut te at eg orka å bruka de så masse. Så eg fant eit tips på internetten der da sto at om man kokte håret, DÅ kunne man få litt fall i da. Så eg bestemte meg for å koka da litt for å sjå om da funka. Og da funka ganske bra! Eg hadde ikkje noken rulla liggandes så eg tok berre å surra håret sammen og festa da med ein strikk, eg ville uansett ikkje ha så store krøller. Eg glømte å ta bilde av håret før eg kokte da, men da va heilt pinnstritt og ganske så glossy.

Dårlig photobooth bilde, men you get the picture:

Fredagen gjekk smooth og eg gjore ikkje noko anna enn å slappa av.

SÅ! På lørdagen skulle jo egentlig eg få besøk av Vilde og Rikke, men me gjekk opp te Vilde i stede. Eg begynte i god tid med å sminka meg og fiksa meg, skulle møta Rikke kl 20:30 for å så gå opp til Vilde. I 16 tio blei eg plutselig dårlig, hodepine og vondt i magen, så eg tok meg ein lur på senga. Og plutselig så hadde eg ikkje så kjempegod tid så eg i begynnelsen hadde rekna ut. Klokka begynte å nærma seg 20:30 og eg stressa litt fram og tilbake i leiligheten. Rett før eg skulle ut av døra skulle eg BERRE ta på meg ein hårbøyle.

Eg drar ut hårbøylen for å setta den på håve mitt, i da eg har dratt den heilt ut og ska te å plassera den oppå håvet mitt, så glippe eg den eina sido på bøylen, og hårbøylen som eg då har spendt opp som ein indianer bue blir smelt inn PÅ AUGA MITT! Eg får så klart heilt panikk og surre rondt på rommet som ein gnom medan eg prøve å redda de 3 tonnene med sminke eg hadde rundt auga. Av rein refleks så vil ikkje auga mitt åpna seg, og eg tenke så klart da værsta:"NO e eg blitt blind på auga, no har eg blit den jento som går med piratlapp på auga (hadde kanskje ikkje vore krise akkuratt da då)". Men mildt sagt så va eg ganske så  stressa og redd.

Ulykkes objektivet: 

Men eg klarte på ein eller anna rar måte å komma meg ut av døra og på vei ned for å møta Rikke. Og når me gjekk opp te Vilde så hadde eg nesten ingen problem med auga, da hadde roa seg litt ned og eg klarte å åpna auga fint. Men når me kom inn til Vilde og eg fekk sett meg ned,då begynte da å fucka seg. Da kjendest ut så eg hadde fått eit stort rusk på øverste øyelokk, og eg leita febrilsk etter detta rusket i speilet på badet til Vilde. Fant så klart ingenting, måtte fjerna all sminken på da ødelagte auga for tårene randt som ein foss. Og eg prøvde så godt eg kunne å kosa meg med drikka mi, imens auga gjore vondt som F*******! Etter eg hadde drokke litt så gjekk da okå igjen, fremdeles ganske så vondt men da var levbart. Eg fekk trøkka på meg noko sminke på da ødelagte auga, så slapp eg å gå rondt å sjå ut som jokeren. 

Me gjekk så ut på byen, planen va å gå på nyåpningen av Kvarteret. Men da va så himmla lang kø! De andre blei igjen i køen men eg gjekk og møtte Kjersti og Robert, me gjekk på Garage og auga oppførte seg okå då og. 

Men når eg va komt heim så begynte da å fucka seg te igjen, va sikkert komt både sminke og anna dritt innpå. Eg fekk ein kompis te å ringa meg for eg kunne jo ikkje ligga i detta smertehelvette aleina! Da var så vondt! Eg låg i vertfall ein time og berre skreik og grein i smerte, og tårene gjore jo ikkje smerten noko bedre. Salt innpå eit ødelagt auga, trur ikkje da kan ha hjelpt vertfall. Etter ei lang stund så fekk eg vertfall sovna, og eg håpte at etter litt søvn der auga fekk kvilt seg så skulle da bli bedre. 


(Her e auga på mandagen når da va møkje møkje bedre, eg orka ikkje tanken på å ta bilde av auga mitt på søndag i all stresset)

Da gjore da jo ikkje, eg vågna med vondt i auga. Prøvde å manna meg sammen, men igjen av rein refleks så ville ikkje auga mitt åpna seg og eg såg nesten ingenting. Fullasjuk i tillegg va eg og! Ingen va heima i leiligheten utenom meg, og plutselig dukka huseigaren opp! Han skulle skifta ut lysrøyrene på rommet mitt. Og der låg eg og va heilt handicappa. Mobilen min var stengt så eg kunne ikkje ringa noken, og eg bestemte meg for at eg måtte på legevakten. Eg sendte meldinga te ein gjeng med folk der eg skreiv at eg måtte desperat på legevakten for eg trudde eg hadde fått ei rift på auga. Tilslutt fekk eg endelig tak i Ragnvald! Då hadde eg låst meg inn på badet og satt der og grein og freaka ut. Ragnvald kom og følgte meg til legevakten, han kjøpte burger og blad te meg og! :-D

Eg venta i fira tima på legevakten før eg fekk komt inn til ein lege, hu kunne konstantera at eg hadde fått ei rift på auga rett øve hornhinna. Eg fekk resept på augedråpa og ei salva eg skulle ha på auga om natta, og så fekk eg med noken lappe grejer som eg skulle ha på auga om natta for at auga mitt skulle få kvila. 

På mandagen etter eg hadde trøkka på med augedråper og salva OG sove med lapp på auga så va auga møkje møkje bedre! Eg hadde ikkje vondt lenger og takk gud for da.

Eg skulle fortsetta med augedråpane og salven i noken daga etter eg var "symptomfri", så de neste nettene komme eg te å sjå ut så detta HER:

Sexy time, absolutt ikkje. Men så lenge da ikkje kjennest ut så eg har ein kniv på auga så e eg ganske så fornøjd! 

 

 

http://xiaobaosg.deviantart.com/


Elske asiatisk inspirert kunst

Look-alike

På facebook i da sista så hadde de eit sånt opplegg der man skulle ha bilde av ein kjendis som man har blitt fortaldt før at man ligne på. Eg synst da e så innteresangt å hørra kva for ein kjendis andre folk har blitt sammenligna med! 

 

 

 

Eg har fått hørra at at eg ligne på ein salig blanding mellom Christina Ricci når hu var ung, Bjørk, Lily Allen og Enid fra Ghostworld.

meg vell:

Bjørk

Enid:

Christina Ricci 

Lily Allen

Kva for ein kjendis har du blitt fortald at du ligne på? 

Loy Krathong

I thailand har de ein helligdag som heite Loy Krathong, da e ein takkefest for vanngudinna Mae Konka. Loy Krathong blir feira den første fullmånen i november. I ein del av thailand har de som tradisjon å laga diverse flåter av ein bit av eit banantre med blader fra banantreet rundt, de dekorerer den med blomster, røkelse og lys. Så blir flåten sett på vatnet og tar med seg gammle synder og uflaks. 

I ein anna del av thailand sende de opp flygande lykter til himmelen, da ser ut som ein svær flokk med lysande maneter!Så utrulig fint, eg fant og noken videoa av desse flygande lyktene:

 

fredags kveld

Rachel e i syden, Kjersti e hos Robert. Eg e aleina i leiligheten, eg hørre folk utenfor vinduet mitt. De e glade for da e helg :) Eg har vaska kler og spist sjokolade, no ska eg laga meg litt te og så ska eg hørra på musikk og sjå på bilder. ♥

I helga åpne kvartert endelig igjen! Eg får kanskje besøk av Rikke og Vilde fra klassen min, og Ragnvald sa han ville vær med han og :) Me ska berre sitta på rommet mitt og ha da koseligt. 


Miss Twitchy:

Tenk å kunna laga så fin musikk:

 

Ikea

For noken veke siden kom Mamma, Reinert (lillebror) og Torbjørn (stebror) på besøk til meg her i bergen, formålet med besøket va at me skulle på ikea. Eg hadde ein del ting eg trengte til rommet mitt, tunge ting som eg aldri i verden hadde fått med meg på bussen tilbake til sentrum. Så då va da veldig greit at Mamma ville hjelpa meg den helga :)

Eg tok ingen bilder når me var på ikea, da va på ein lørdag og da var så mangen folk at eg holdt på å gå i spinn. Eg ska aldri igjen gå på ikea på ein lørdag! 

Her e vertfall hylle greja eg kjøpte på ikea: 

Alltid lika frustrerandes å setta sammen ikea møbler.

Ferdig! Og ja da e ein McDonalds cheeseburger som ligge der. Eg går ytterst sjelden på McDonalds, men når lillebrødrer kommer på besøk så går eg with the flow.

Sliten Helene, her har eg malt noken rammer eg kjøpte på ikea og noken eg hadde fra før.

 

Her e dagen etterpå når eg fekk flytta 1% av alle tingene som oversvømme rommet mitt. Less is more Helene! 

På bilde så ser "H"en og hylla veldig skeiv ut, men bilde e tatt på ein litt skeiv måte. Her har eg berre flytta sko hylla litt vekk fra vegghylla og jakkane mine. Den store svarte ramma kjøpte eg på ikea, inni den har eg Mamma sine gammle papirdukker som eg fant på eit loft i sommer :)

Kjolen som henge på veggen fant eg og i sommar, eg trur den har vore mormor sin. Hadde eg vore tynnare skulle eg absolutt gått med den, stoffet e kjempe fint! Man ser da ikkje på bilde, men stoffet har bilder av båter, hjerter og skyer og så står da "vous ♥ la pluie, ils ♥ les fleurs, J`♥ le soleil, vous ♥ la mer", blandt anna :) 

Bilde blei veldig lyst, men i eg har ikkje gardin på da eina vinduet mitt, så eg har hengt opp ein gammal nattkjole, ei morgenkåpe som eg og fant i sommer. Og underskjørte kjøpte eg på ebay før jul.

De to brune vegg hyllene kjøpte eg og på ikea. Eg vist eg ville ha eit ord på veggen som fekk meg te å tenka på sol og sommer, og eg elske jo ordet Palmesus, så eg tok meg ein tur på panduro og fant noken fine tre bokstava som eg malte. Igjen så ser da ut som alt henge veldig skeivt, men da e berre eg som ikkje klare å holda kameraet beint. Til venstre for hyllene henger ei gammal bade hylla som eg og har malt, den e genial for der kan eg henga alle øyredobbane mine. 

Eg kjøpte to sånne små hyller på ikea og, eg vurdere å kanskje male de og. Men eg veit ikkje heilt hvilken farge da skulle vært. Eg like religiøse figura og bilder btw! hehe.

Ramma e og kjøpt på ikea, eg malte den i ein kobber farge. Inni ramma e ein gammal poster for eit av City and Colour sitt album. Den va begynt å bli ødelagt, så eg tenkte eg kunne ramma den inn så den ikkje blei meir ødelagt. Og eg fant ein lur plass å henga de elskede parykkane mine.

Så der va litt av rommet mitt, no må eg spisa frokost og få komt meg på skulen for å levera ped oppgåva eg har jobba med heile veka. 2500 ord, utrulig godt å bli ferdig!

God helg yall! :) 

Langt sexy hår= 130 kr

Då har eg kjøpt meg nytt hår på ebay til den nette sum av 130 kr, ebay I owe you my soul <3

Sexyness here I come:


Lily Allen <3

 

An Education

Glede meg te å sjå! 

Lady Gaga, you a freak and I love you!

Såg nettopp bildene fra Grammy`s, og Lady Gaga ser ut som ein døds vakker space freak. 

http://ladygodga.tumblr.com/

RuPaul`s Drag Race


Eg elske RuPaul, og eg har såklart følgt med på serien hans/ hennas RuPaul`s Drag Race. Serien e bydg opp slik som Americas next top model, twisten e at i denna serien så e da Drag Queen`s som battle om å bli den mest fierce Drag Queen i America. 

Eg e halveis i første sesongen, og eg har allerede lagt min elsk på to av deltagerene:


Angina: 

Meir søt og feminin enn eg noken gang kunne blitt. Eg elske stilen hennas, klær som eg faktisk kunne gått på fest med. Den lille gledespredaren som kom fram på tv med at hu/ han har levd med HIV i to år, hjerteskjærande! Tårene randt masse for denne lille kjemparen.

Nina Flowers:

Detta mennesket ser ut som ein alien krigar, heilt crazy. Og eg elske da! 

Gentlemen start your engines! May the best woman win!


 

 

What kind of beer?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits