april 2010

Ting som e ganske lame:

- Folk som blogger om fine ting de har fonne på internett som nekte å oppgi kor man har fonne de, i redsel for at andre ska kjøpa da samma som de. lame lame lame. Eg ELSKE blogga kor folk blogge om fine ting og legge ut linka til akkurat kor man kan få kjøpt tingene :D 

Her e noken ting eg vil kjøpa når eg får penga:

Shit!

LostFish

Samuel Barber - Adagio for Strings, op.11


"Leonard Slatkin Conducts the BBC Orchestra on September 15 2001 in honor of those who lost their lives a few days prior."

Herregud, denna sangen føle eg gjennom marg og bein. Sykt korleis nokon fiolina kan gi ein sånn trist følelse. Kjenne da i heile kroppen når eg hørre på den, man sitte ikkje igjen med nokon glad følelse etter å ha hørt denna sangen. Men gud så vakkert! 

HAHA!


"My blog entries are doing Iron man numbers, and i dont need you any more."

"everything. you. said. was. a. LIEEEEEEEEEE."

Omg, eg blir seriøst flau på vegne av detta kvinnemenneske. Blir man dumpa så walk away med i da minsta håvet ditt høgt heva. IKKJE RING FYREN Å SEI AT DU SKA KUTTA TRYNE DITT :/  
Cause it might end up on youtube :D hahaha! 

Dinosaurs

Fant tilfeldig ein serie fra 90 tallet som eg huska eg synst var utrulig fasinerande når eg var liten.
Dinosaurs handle om ein dinosaur familie som bur i ein moderne verden og alle tingen som skjer i livene deiras. Nesten som ein vanlig humoristisk serie. Men med dinosaura! Serien varte faktisk i 4 sesonga, og eg leiter etter sesong 1 as we speak :) Eg elske å finna seria og filma eg likte når eg var liten, 80tallet hadde så sykt mangen visuelt fine seria og filma. omg!

Desse må eg berre ha! Berre synd etsy butikken hennar var midlertidig stengt :(

Ja takk

Elsk

Fant de her døds kule frynse smykkene gjennom denna bloggen


Du kan kjøpa de på etsy her
 

Digg:

Grapefrukt med sukker

GranatepleMuncher Green PeasLately:

Fekk besøk av Benedikte, me gjekk på tur med Theo.

Eg og Ragnhild kjøpe thai dessert som var lagd av kokosmelk og bønner, og smakte akkuratt som da. Da var ikkje heilt vår smak, men de såg kjempe søte ut!


Var med Ragnvald på akvariet for å sjå på den nye haitunelen som de har brukt 6 milliona på. Eg må sei eg blei litt skuffa, den var ganske så kort og haiane var ikkje så veldig store. Men den var fin å sjå på :)I helga som kommer no sku eg egentlig opp til Ålesund for å vær med i konfirmasjonen til søskenbarnet mitt, heile familien min fra Stord sku kjøra opp sammen og eg hadde gleda meg lenge til å vær med på denna turen. Men så plutselig har me eit formings prosjekt der eg MÅ vær med på ei veiledning på mandag. Blir eg med til Ålesund rekke eg ikkje tilbake til Bergen i tide til den veiledninga, og då må eg gjer heile prosjektet aleina, noko som er uaktuelt. 

Såååå, ingen Ålesund tur på meg :(

Og sjøl om at me nett har fått stipend så har eg ikkje så veldig masse penga etter eg betalte ein stor strøm rekning, så eg har sagt at eg kan jobba fredag og lørdag på kvarteret. Så komme eg meg i da minsta litt ut blandt folk i helga :)

Eg trenge sårt ein jobb, men ettersom eg e på skulen kvar einaste dag i vekedagane e da litt begrensa ka jobba eg kan ha. Men eg har søkt jobb hos Barnevaktene.no , som er ein slags sentral her i Bergen for familier som trenger barnevakt utenom vanlige barnehagetider (17-08). Noko som er perfekt for meg! Eg e aldri på skulen meir enn til kl 15:30, har masse erfaring med barn, så å sitte barnevakt blir lett :) Har sendt de ein søknad til de, og håpe eg får svar.

 

kryss fingrane for meg :) 


 

Superhelt/supervillain kostymet

Her e litt bedre bilder av kostymet eg hadde på meg på intern festen på lørdag, eg må innrømma at eg e ikkje så glad i full body bilder ettersom eg veit eg ikkje e heilt 100% fornøjd med meg sjøl at the moment. Men da får berre vær :) Take me as I am! høhøøøøøø

 

Her e eit nærbilde av detaljane på skulderputene eg sydde

Frynsene og gullbandet kjøpte eg på panduro.

Paljettane eg limte på øyelappen kjøpte eg og på panduro. Men pga eg hadde lausvipper på meg så var da utrulig ubehagelig å ha på seg øyelappen, så den hadde eg mest på håvet. 

Skona, de kjøpte eg når eg var i kina for ein del år siden. 


sminken, hadde lausvipper både oppe og nede. Rachel hjalp meg med resten. Sorry for fæle øyenbryn, eg såg no at de var litt ruskette :/

Man ser da ikkje så godt på detta bilde, men paljett opplegget eg har på sida var noko som hang på ein gammal 80talls kjole som var Mamma sin. Eg tok den av og sydde den på eit klemme. 

Sånn! :) 


pinkillusjon supervillain!
Junko Mizuno
Superhero/supervillain fest

Eg ska på intern fest på kvarteret i måro, og temaet er: Superhero/supervillain.

Eg har noken idea om korleis eg ska sjå ut, eg tenkte vertfall at eg ville vær supervillain. Eg har ein øyelapp eg ska gjer eit eller anna med. 

 
PNAU - Baby

Fine Bolli viste meg denna super søte videoen/sangen:

 

Søndag

Var ute på kvarteret i går med ein fin gjeng, de hadde glowsticks party og me danste i fleire tima og hadde da kjempe gøy! :D

Søndagen begynte veldig dårlig, formen var elendig og eg tvang snille Ragnvald til å kjøpa paracet og cola til meg. Så sov eg i noken tima til og så var formen møkje bedre. 

 
Været her i Bergen e supert i dag! Eg har holdt meg inne for da mesta, men senga mi ligger rett ved vinduet så eg har slått opp vinduet på fullt og har føtna mine ut i den varme luften. Herligt :D ENDELIG kom våren! 

 

På fredag var eg MAX stressa :( Da var tiden for å levera arbeidsboka i forming, og så klart så blei den einaste printaren som printer ut A3 ark i farger. Så eg fekk heilt noia for da betydde at eg måtte printa de ut i svart kvit, noko som var utrulig trist for eg hadde brukt masse tid på fargane og layoutet. Men eg klarte å levera i tide. Så bar da rett på jobb, der da blei overload med kaffi. 

 

No ska eg slappa av litt meir og sjå på "I love you Beth Cooper". :)

Josh Holland
GIF LOVE

Eg elskar gifar

 

Photobucket Photobucket

 

Photobucket

Bolli e ein fin ein.

Foto: Helene Nøtland (meg)

Påskeferie:

- Jobba med Arbeidsboka i forming.
- Reiste ikkje heim

- Var ute med Tone 

- Spelt altfor masse Bejewled!

- Spist masse påskegg og granatepler <3


- Snille snille Siv lagde go middag til meg! :D 

- Fekk besøk av Pappan min

- Sett 3 sesong av Rock of love (hot mess av ein serie)

- Spelt UNO


- Loka på Ebay

- Bleika håret

- Bestemt meg for at eg må til Oslo i sommer

- Sove til kl 12 kvar dag :/

The end

 

 

stuck

Da følest som at eg sitter fast i livet, folk rundt meg går vidare, får baby, får kjærast, treffer svigerforeldre, flyttar inn med kjærestane sine, blir ferdig med utdanninga si. Medan eg er singel og trivest egentlig med det og har nett begynt på utdanninga mi, eg har 2,5 år igjen til eg er utdanna førskulelærar, og 2.5 år til eg trur eg kan sjå på meg sjøl som vaksen. 

Kanskje eg utviklar meg seint? Eg trur kanskje eg gjer det, eg går ikkje rundt med store ønsker om å stifte familie, eg følar meg ikkje vaksen sjøl om eg er 24 år. Er man vaksen når man kommer til ein spesiell alder eller må man klare ein slags "mandomsprøve" før man føler seg vaksen? Ikkje veit eg. 

Men eg synest ikkje da e trist at eg ikkje føler meg vaksen eller at eg ikkje sitter med verken baby eller kjærast. For kor kjipt hadde vell ikkje livet mitt vært om eg hadde gått rundt å lengta etter slike ting? Eg trur at det beste man kan gjera er å ikkje gå rundt å lengte for masse etter ting man trur at det er forventa at man skall lengta etter.

Eg trur at det beste for meg er å sette mål eg kan nå uten at eg må treffe "den rette". Foreksempel ei reise til ein plass eg har lenge drømt om å reise til, spar opp pengar heilt sjøl og om eg vågar så kan eg reise heilt sjøl og! Få meg ein tattovering, kjøpe meg ein hund, innviter gode venner på ost og vin, ta eit dansekurs. 

 


 

stylishSocially Awkward Penguin.

"For the meme that reflects sadly on our own lives."

Haha! Kjenne meg igjen i så mange av dei her:


Kenley Collins:

Har du sett sesong 5 av project runway? Då har du garantert fått med deg Kenley Collins som den bitchete crazy dama som lage sykt fine 50talls kjolar. 


Eg fant heimesida henar og der selge hu klær hu har designa. Da som er toppers e at størrelsane på klerna går opp til amerikanske størrelse 24 som er størrelse 52 her i Norge. Klerna er ikkje billige, men ka kan man forventa når klerna ikkje blir solgt gjennom ein kleskjede men direkte fra designeren?

  

www.kenleycollins.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits