juli 2010

Krøller?

Våkna opp med NESTEN krøller i dag. Usminka og naturell med litt rester av eyeliner, sånn da ska vær.

Dreadsa ser faktisk enda bedre ut etter eg har vaska håret, de har løyst seg opp litt og ser litt meir naturlige ut. I går kveld prøvde eg å setta i noken dobble dreads som eg laga, men de var rett og slett altfor lange og såg berre drit rare ut i forhold til resten av dreadsa. Så eg trur eg må holda meg til de enkle dreadsa i resten av håret mitt. 

CSS - Let's Make Love and Listen to Death From Above

Dreads DÅ

Festa noken dreads i går, e ganske så fornøjd med resultatet :) 

HALLO chubby arm.

AnyWHO, ska på jobb på kiwi i dag, Men så har eg fri fra kiwi jobbing i to daga, trur eg kanskje ska jobba på elskede Aura Kafee då <3 Etter for mangen daga bak butikk kassen glede eg meg faktisk til å jobba med folk som ikkje e møkka sure fordi tomatene var ikkje så billig så de trudde. Eg tulle ikkje når eg seie at eg trur me som jobbe i matbutikk har de kjipaste kundane ever. Utenom kanskje nav då..... men da e jo mest nav sin egen feil. 

No ska eg spisa pizza til frokost og sjå på fringe te eg må ta bussen til jobb. 

kvit i tryne

I dag e formen så dritt at eg måtte ta meg fri fra jobb. Eg får alltid så evig dårlig samvitighet de få gangane eg må ta meg fri fra jobb pga sjukdom. Men eg blir vertfall ikkje friskare av å driva å stura rondt på jobb med aids i tryne og hals. Så planen i dag e å ligga i senga, punktum. Og sjå på Fringe <3 

Fekk foresten ein blond parykk i posten som eg hadde totalt glømt at eg hadde kjøpt. Gudane veit ka eg ska bruka alle desse parykkane til (no har eg fira stk), men ein eller anna gang får eg sikkert veldig bruk for de! 
Den e evig lang.
Trudde ikkje da var mulig, men den gjere meg faktisk bleikare enn ka eg e.


Deiging på høyt nivå, aids i halsen edition. 

Ka gjer man når man ikkje har matlyst og samtidig e sykt sulten??

This is my face

covered in freckles with an occasional spot and some veins.This is my body, covered in skin, and not all of it you can seeAnd, this, is my mind, it goes over and over the same old linesAnd, this, is my brain, it's torturous analytical thoughts make me go insaneAnd I use mouthwash
Sometimes I floss
I got a family
And I drink lots of tea-Kate Nash-

Karl Kwasny

22.jul.2010

På tirsdag fekk eg ENDELIG øyredobbane eg hadde kjøpt fra etsy. 

Eg tok de på meg og stakk på wineyard sammen med awsome folk. Mektig fornøjd med håret mitt var eg ogHei eg e trøtt i dagSka på jobb om to tima, vil egentlig aller helst ligga i senga type heila dagen og sjå på Fringe <3


og hørra på Regina Spektor

 

 

 

Sammen med han her:


Ja takk!

 

 

 

 

Litt bilder

I hagen til Mamma på Stord.


Eg og Elise gjekk ein liten tur.
Var på besøk hos Anna Laarni og fekk plaga Liam litt :D søtetryne! 


Kos i hagen til Bastian

Morten inviterte meg på poolparty.

Kasabian-Vlad The Impaler

Tull

Som nevnt tidligare blir da så og sei ingen ferie på meg i år, noko som suge BIG time. Spesielt når eg har fått sykt mangen seinvakter på den eine jobben min, og eg ikkje har ein ferie å sjå fram til. Eg ska jobba heilt til skulen min begynne igjen og da komme te å bli hardt og da komme te å bli masse klaging og sure tryner fra mi sida framgjønom. Så til alle som ferdes med meg i denna periode, UNNSKYLD YOU GUYS. 
Eg e så utrulig redd for å rota til når eg ska på jobb, kor eg ska på jobb når eg ska få tid til å henga med venner. Men da e eg sjøl som har valgt detta og då ska eg jommen meg gjennomføra da og. 


Sånn ser vesko mi ut for tio, eg trøkke nedi halva livet mitt i tilfelle eg sku få tid til å øva med poiane mine eller få tid te å lesa Wicked eller spela Flåklypa på DSen mellom jobb. 


 Har btw verdens kulaste nøkklar. 


Var ein liten tur heima på Stord hos Mamma, og da va heilt sykt deilig å få slappa av og henga ute og få øvd med poiane mine. Eg tok nokon betre bilder når eg var på Stord, men at the moment så har eg rett og slett ikkje orka å lagt de inn på macen. Så da får berre venta. 
Trur faderen meg og eg helde på å bli litt semi-sjuk her eg sitte. Type tett i naso og ør i håve. 
Men no må eg gi meg før detta blir ein type whine blogg.
Kvifor vær kjip  når man kan vær glad??? :D 
09.jul.2010

På onsdag bestemte eg meg for å setta i noken av dreadsa eg hadde lagd. Eg satt i noken kvite og blå berre for å sjå korleis da såg ut, eg blei ganske så fornøjd med resultatet. Eg tok berre på den eine sida av håret, dont ask me why. Men eg synst da faktisk fungerte :) Har plana om å festa på fleire seinare etterkvart som eg lage dreadsene. 


 
Her ser du den blå litt bedre:


(sorry for deigetryne, men dykk veit me har jo alle våre deigetryner når me tar bilder av oss sjøl)

Da blir eit tungt kjør på meg de neste vekene no, jobb 6 dagar i veka og slikt. Noko eg egentlig kunne vore foruten, men eg treng pengane. Så får eg heller ta sumarkosen i august i stede. 

Mylo - In my arms

Min ultimate sumarsang som eg aldri blir lei av. 


05.jul.2010

Eg bestilte litt fleire "bøker" når eg først var på tanum.no for å kjøpa wicked bøkene. Tanum.no e foresten veldig bra å skjekka ut om man vil ha bøker på engelsk, og bøker som man kanskje ikkje finner i vanlige bokbutikkar. 

Her e vertfall da andra eg kjøpte:

Junko Mizuno's Princess MermaidPure Trance  
av Junko Mizuno
Junko Mizuno e ein japansk manga artist som mikser søte ting og figurer med blod og terror. Eg har lagt ut noko av kunsten hennas tidligare her på bloggen min: HER 
Siden sist i mobilbilder

Prøvd  Chatt Roulette for første gang


Hadde nach


tMøtte opp på jobb 4 tima før eg egentli sku, så eg tok meg ein mini shopping runde. 
Kjøpt meg ein kjole/skjorte ting, som gjer at eg på bilde ser ut som ein servitør. Men eg love den ser finare ut in real life.
Laga dreadsPimpa macen min
Og jommen meg så har eg klart å lurt meg til ein liten tur heim til mamma på lørdag (i måro), aaaaaa! Dykk ane ikkje kor 
glad eg blei når eg fekk bytta de vaktene :D 

Pluss eg fekk lønn fra Aura i dag! yeyyyyyyy :D 

Kjøpte meg desse på etsy:
Macen min begynne seriøst å fucka seg til, trykke dingsen har hengt seg litt opp og drive å lukke ting i hytt og pine. 
Nokon som har eit foreslag korleis eg på ein eller anna måte kan "renska" tastaturet på mac? 

Andrew WK <3aaa, the hotness! :DVania Zouravliov

Wicked

De siste dagane har eg blitt hekta på ikkje mindre enn soundtracket til Wicked the musical! Eg har desverre ikkje sett musikalen og komme nokk ikkje til å få mulighet til å få sett den med da førsta, og videoane som ligge på youtube av stykket e av sucky sucky kvalitet :(
Noko som e kjipt for eg kunne virkelig tenkt meg å sett Kristin Chenoweth i rollen som Glinda. De som har sett serien Pushing Daisies kjenner igjen Kristin Chenoweth i rollen som Olive Snook som e håpløst forelska i the pie maker. Desverre e da ikkje Kristin som spele Glinda at the moment. Popular:Anyways! Eg har bestilt meg boka som musikalen e basert på: Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West. Boka handle om ka som skjedde med The Wicked Witch from the west FØR Dorothy kom til landet OZ. 

Eg kjøpte samtidig oppfølgaren som heiter Son of a Witch


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits