juli 2013

Rihanna vors

I siste liten bestemte eg meg for at eg ville på Rihanna konserten. Snille Birte gav meg eit tilbud eg ikkje kunne avslå. Så då bar da på vors med jentene rett etter jobb på fredagen. Me hadde ein super kveld med dans og deiging!

Eide

Tar meg ein pust i bakken etter gårsdagen hos Mamma på Eide.

Rååååsa

Loreal soft rose.

Outside Lands Music Festival

Ein av de tingene me har planlagt på Usa-turen vår e å få med oss festivalen Outside Lands som e ein musikk/mat/øl/kunst/vinfestival i San Fransisco. Me får med oss fredagen fordi alle tredagerspassene var utsolgt og dagspassene til lørdag og søndag. På fredagen spele blandt anna Paul McCartney, Band of horses, Pretty Lights osv osv. Da blir og mulighet til å spisa masse mat og drikka masse øl og vin. Glede meg! 

 

Major Lazer - Get Free ft. Amber of the Dirty Projectors

Pakke fra Iherb

Sist veka fekk eg pakke fra Iherb fyllt med for da mesta Atkinsbara. Eg har smakt på alle og de e syyyyykt gode :-) ingen e meir enn 220 kaloria styk som vil sei at eg kan bruka de som måltidserstatter når eg har dårlig tid eller når eg e sugen på noko søtt. Ein atkinsbar koste 30 kr i butikken her i Norge. På Iherb koste da 5-6 dollar for ein pakke med fem stk....så da lønne seg å kjøpa på Iherb.

Eide

Denna helgo e eg på besøk hos Mamma som har kjøpt seg hus på Eide som ligge på Fitjar.

Eg og Mamma tok oss ein tur til Fitjar sentrum for litt shopping. Eg fant ei fin skinnveska til 70%.

Mangle ikkje noko på Fitjar!1.07.2013

I da sita har da blitt veldig masse jobb og lite tid til andre ting enn trening og kjæreste/venner. MEN siden sist har eg gått ned vertfall ein kilo! :) Eg går ikkje så raskt ned i vekt, men så lenge vekto vise at eg går ned og ikkje opp e eg veldig fornøjd. No e da og litt øve ein måned til eg reise til Usa! I CANT BELIVE IT! 

 photo tumblr_inline_mkcmcdoHjQ1qz4rgp.gif

 

Planen e og å flytta til Oslo i august/september så eg må pakka ned heila rommet mitt før eg reise til Usa. Har ikkje fått plass å bu eller jobb enda, men tar da litt som da komme. Uansett så blir da fint med litt forandringar til høsten. BLIR FINT JA. 

 

Fekk btw to pakka i posten sist veka.

Den eine var fra Asos:

Elske printet på denna kjolen, kan kjøpast her 

Belta kan kjøpast her

I den andre pakken fekk eg to hårbøyla med blomster på. De kjøpte eg på etsy fra IAPD
 


 

Piratbursdag

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits