august 2010

Trondheim

Hadde ei langhelg i Trondheim i helga som var sammen med Siv 
Me fekk bu hos fine fine fine Astrid og Solveig <3 

Stakkars Siv måtte roa meg ned på flyet bort, eg hadde sove ein time og var lettare hysterisk når flyet kom seg opp i lufta. Men Siv var kjempe flink og snill og fortalte meg masse ting om korleis flyet fungere og kvifor turbulens e så normalt. 

Eg tok desverre ikkje med meg kameraet for eg fant ikkje ladaren :( 
Men første dagen i Trondheim var me på Stas, som e ein kjempe fin vintage butikk som hadde 50 og 70% på alt i butikken. Eg fant tre fine kjola som faktisk passa meg og noken smykker og nåler. 

På kvelden lagde me taco og spiste den i ein park som ligge ved Astrid, maks koseligt. 
På fredagen tok eg meg ein tur opp på Brøset Barnehage som e barnehagen eg jobba i siste året eg budde i Trondheim. Desverre så hadde de planleggingsdag så eg fekk ikkje troffe noken av ongane eg jobba med. Kjipt i grunn, men eg fekk helst på de ansatte eg jobba med og da va fint da og. 

På kvelden stakk me på fest til svartlamoen til ein kompis av Astrid. Der blei da konsumert ein del malibu <3 
Igjen så hadde eg ikkje kamera, så da får berre bli eit photobooth ego bilde av meg sjøl rett før me gjekk ut dørene. 


(leppestiften e min nye yndlings leppestift fra mac, a girl about town heite den)På lørdagen stakk eg og Siv opp til min elskede Solveig. Siv tok seg ein powernap og eg satte meg ute på terassen til Solveig og slappa av der.
Me slappa av til kvelden, då stakk me til sentrum og på 3B på konsert. Eg traff på Tina og gjengen, og da va sinsykt godt og fint å treffa de igjen.  Etter konserten hang me litt på 3B til me til slutt tok nattbussen heim til Solveig og fekk ei skikkelig lang og god natts søvn. På søndagen gjekk da møkje bedre på flyet, og eg var ein stykk lykkelig Helene når me landa trygt i Bergen. 

Eg veit ikkje når eg besøke Trondheim igjen, men eg håpe da ikkje blir altfor lenge til. 


100 Abandoned Houses

litt trist i grunn. 


Stressfaktor

Kunne ønskt at dagane var lenger, så eg fekk tid til å vær sosial, jobbe OG gå på skulen.
Skulen har begynt igjen, eg har mysta mobilen, eg prøve å sjonglera to jobba.  
I går skulle eg egentlig vært på jobb på Aura, noko eg ikkje var klar øve. Og siden eg ikkje har mobil så fekk ingen tak i meg heller. Og eg fekk så evig dårlig samvitighet når eg fant ut at ei anna var nødt å ta mi vakt. Eg vil jo ikkje at noken ska stressa unødvendigt pga meg. 
E berre litt stressa, og må få litt roen og styr på ting. Eg og Siv flyr til Trondheim i måro tidlig, og faktumet at eg har flyskrekk hjelpe kanskje ikkje på stresset. 
Men egentlig så har eg da jo veldig fint og :) 
Har ikkje så masse eg sku klagd på egentlig. Eg kjøpte nett :

Eg berre håpe den ikkje har magnetlås :/ Men AH så fin!

Chiddy Bang - Now U Know (Feat. Jordan Brown)


Hei, eg ønske meg medusa piercing.
(Alle bildene fra Tumblr)

Eg har store plana om å bestilla meg tattoveringstime når eg får lønn 10 aug. Eg veit akkurat ka eg ska ha, einaste eg e litt usikker på om eg ska ha farge eller ikkje. Eg ska ha to stk, men de e ikkje spesielt store. Og eg ska ha de på håndleddene trur eg. Eg har evig mangen store idea eg vil ha tattovert, men eg trur eg berre må begynna i da små. 

Vil som vanlig ikkje på jobb i dag.

Litt meir dreads

Eg festa på nokon kvite og blå dreads på venstre side av håret mitt på torsdag. Og fordi dåke fortjene da:Eg ska på jobb i dag, men heldigvis i berre 6 tima :D 
Har fri på Onsdag, og då har Mamma sagt at hu ska komma på besøk. Da glede eg meg til! Eg e 24 år, men eg savne Mamman min i blandt eg og :) Pluss hu har vist kjøpt skittles til meg, SCORE! 

Charlotte har flytta inn, og Kjersti har fått sine ting på rommet sitt. Og eg trur at me komme te å få da veldig veldig fint sammen :) 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits